SLOBA RADANOVIĆ UHVAĆEN NA PLAŽI: Djevojke ga salijetale, a evo šta je on uradio, KAMERA SVE SNIMILA!

Show
SLOBA RADANOVIĆ UHVAĆEN NA PLAŽI: Djevojke ga salijetale, a evo šta je on uradio, KAMERA SVE SNIMILA!
.

Ako je suditi po našim paparaco fotografijama, Radanović ovog leta neće moći da diše od pripadnica ljepšeg pola, mada osmijeh na njegovom licu govori da je ludo zaljubljen u svoju djevojku.

Otkako je napustio rijaliti prošle godine i oslobodio se Kije i Lune, pevač Sloba Radanović postao je fatalan za mlade djevojke. Gdje god da nastupa, ispred se prave redovi pripadnica ljepšeg pola da bi se slikale sa njim i poljubile ga.

foto-zoran-ilic

(foto: Zoran Ilić)

Na plažama Crnogorskog primorja gdje provodi ove dane jer svako veče nastupa u najpoznatijim klubovima. Kada su ga novinari portala 'Pulsonline'  ugledali na ležaljci kako se sam odmara, posmatrali su ga i fotografisali. Tako su i vidjeli da mu u svakom minutu prilaze djevojke, ali i momci, da se slikaju sa njim.

U jednom trenutku mu je čak majka jedne tinejdžerke prišla i uzbuđeno zamolila da sačeka još pola sata da njena kćerka, koja je njegov najverniji fan, dođe da se uslika sa njim. S osmijehom na licu Sloba ih je sve ispoštovao, ali je prvi slobodan sekund iskoristio da u pijesku crta srca i piše poruke. To je odmah uslikao mobilnim telefonom i poslao novoj djevojci, koja još nije poznata javnosti. Po izrazu njegovog lica se moglo vidjeti da je zaljubljen i uživa u novoj vezi, a identitet nove djevojke još uvijek krije

sloba-zoran-ilic

(foto: Zoran Ilić)

Ne propustite