LUNA I MARKO NAPRAVILI VELIKI KORAK, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo šta su sada uradili, ANABELA ĆE POLUDJETI!

Show
LUNA I MARKO NAPRAVILI VELIKI KORAK, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo šta su sada uradili, ANABELA ĆE POLUDJETI!
.

Nakon što su Luna Đogani i Marko Miljković obnovili vezu, odlučili su da naprave korak dalje.

Pošto drugoplasirani zadrugar planira da se iz Brusa preseli u Beograd, kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija predložila mu je da dođe kod nje i da započnu zajednički život.

l-dj-0

(foto: Instagram)

- Otkako su se Luna i Marko pomirili, maltene se ne razdvajaju. On prati Lunu čak i kod frizera, kozmetičara, zajedno idu u šoping, dok ona njemu pravi društvo tokom nekih poslovnih pregovora. Iako se njihov odnos ne dopada Luninoj majci Anabeli, morala je da se pomiri sa tim i podrži kćerkina osjećanja. Anabela je više puta izjavila da joj je kćerkina sreća najvažnija. Gagi je podržao ćerkin izbor bez pogovora - kaže izvor "Kurira" i nastavlja:

- Pošto sada oboje stoje na čvrstim nogama, blogerka je pitala Marka da živi kod nje. On se u početku nećkao, iako želi da joj bude što bliže. Plaši se negativnih komentara, kojih je bilo previše, i najradije bi ih izbegao. Međutim, ljubav je presudila i pristao je - otkriva izvor "Kurira".

luna3

(foto: Instagram)

Miljković još uvijek nije prenio svoje stvari u Lunin stan i ne spava kod nje svaku noć, ali svakako mnogo vremena provodi s njom.

- Komšije su oduševljene Luninom selidbom u njihov kraj. Sreća, pa je svima postala miljenica tokom rijalitija i mnogo joj znači što su je svi lijepo prihvatili. U tom kraju joj živi i najbolji prijatelj, pa joj je i samim ti lakše da funkcioniše. Anabela i Gagi je takođe redovno posjećuju - završava izvor "Kurira".

marko-milj

(foto: Printscreen)

Ne propustite