TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BANJALUKE: Reprezentativac Srbije se vraćao sa svadbe, pa se ISPREVRTAO!

Aktuelno
TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BANJALUKE: Reprezentativac Srbije se vraćao sa svadbe, pa se ISPREVRTAO!
.

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije,Ognjen Kuzmić (29), povrijeđen je saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Banja Luka - Prijedor kada je došlo do sudara Porsche terena i BMW, javili su mediji. 

Do nesreće je došlo u zoru oko 5 sati u naselju Ramići kod Banja Luke. Osim Kuzmića u Porscheu je teško povrijeđen i njegov saputnik Bogdan Ilić (29). Obojica su prevezeni u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske na liječenje i u toku su dijagnostičke procedure nakon čega će biti poznato kakve povrede su zadobili, izvijestili su iz PU Banjaluka.

12402205445d2ae644090f8629757339-w640

U BMW-u su se vozili Marko Miljatović (32) i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora, koji su zadobili lakše povrede.

Prema nezvaničnim informacijama Kuzmić je prije nesreće bio na svadbi u Prijedoru. U povratku vozili su prema Banjoj Luci kada je Porsche najvjerovatnije prešao u lijevu saobraćajnu traku i direktno udario u BMW.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a za to vrijeme saobraćaj na toj dionici puta je bio obustavljen za saobraćaj koji je normaliziran oko osam sati.

Kuzmić, koji je rođen u Doboju, u svojoj karijeri ima i NBA prsten iz 2015. godine koji je osvojio kao član Golden stejt voriorsa.

Ne propustite