HUMAOST NA DJELU: Na 'BAZARU DOBRE VOLJE' prikupljeno 600 OBROKA

Bosna i Hercegovina
HUMAOST NA DJELU: Na 'BAZARU DOBRE VOLJE' prikupljeno 600 OBROKA
.

Na „Bazaru dobre volje' koji je organiziralo Udruženje Pomozi.ba za pomoć za socijalno ugroženim ljudima širom Bosne i Hercegovine prikupljeno je novca za 600 obroka. 

Organizatori su zadovoljni odzivom građana, a kako je iz Udruženja Pomozi.ba kazala Maja Arslanagić, u ponudi je bila odjeća, obuća, igračke, suveniri, potrepštine za kuću, kućanski aparati, po povoljnim cijenama, od 0,50 KM. 

- Prikupili smo novac za 600 obroka koje ćemo spremiti i dostaviti našim korisnike, one koji su u socijalnoj potrebi, koji su bolesni i ne mogu sebi spremati niti dobavljati hranu - kazala je Arslanagić. 

hljeb-peciva1234

"Bazar za sve" je organiziran u okviru projekta "Obrok za sve", a građani Sarajeva su još jednom na djelu pokazali svoju humanost, osjetljivost i brigu za one koji su u socijalnoj potrebi, koji su bolesni. 

Kupovina bilo kojeg od proizvoda, koje su donirali, korisnicima Udruženja Pomozi.ba to mnogo znači, javlja Fena. 

Arslanagić je najavila da će 'Bazar dobre volje', biti organiziran i narednog mjeseca te izrazila nadu da će posjeta biti veća, da će posjetitelji moći kupiti proizvode koje doniraju građani i time pomoći korisnicima Udruženja kojih je više od 650. 

Ne propustite