LUNA ŠKOLU PLATILA 40.000 EURA, NAJVEĆA OCJENA JOJ JE BILA TROJKA: Tamo gledala filmove i jela kinesku hranu, EVO ŠTA JE POBJEDNICA ZADRUGE ZAVRŠILA!

Show
LUNA ŠKOLU PLATILA 40.000 EURA, NAJVEĆA OCJENA JOJ JE BILA TROJKA: Tamo gledala filmove i jela kinesku hranu, EVO ŠTA JE POBJEDNICA ZADRUGE ZAVRŠILA!
.

Pobjednica "Zadruge 2" Luna Đogani javnosti se predstavila kao modna blogerka.

lunaaa

Foto: Printscreen

Ono što malo ko zna je da je Luna zapravo završila privatnu srednju školu čija godina košta 10.000 eura, a nakon toga upisala je Menadžment u turizmu na jednom privatnom fakultetu u Beogradu. 

luna2

Foto: RAS Srbija

Naime, kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganije sama je pričala tokom rijalitija da je vrlo lagodno prošla kroz školovanje, da se rado sjeća druženja, ali i putovanja sa vršnjacima tokom pohađanja privatne umjetničke srednje škole, gde je bila na dramskom smjeru i za koju su poznati roditelji iskeširali ukupno 40.000 eura za 4 godine, piše "Kurir".

luna4

Foto: Instagram

- Ma šta smo mi radili u toj školi?! Sjedili smo na lejzibegovima i gledali filmove! Sprdali smo se, išli na ekskurzije u Italiju, Španiju, Istanbul i Prag, bilo nam je top! Ali to mnogo košta, 10.000 eura godina! Baš smo uživali. Sve smo imali u školi, kuhinju, kafu... Mi poručimo kinesku hranu i ona nas čeka na odmoru. Bilo nas je malo u odjeljenju, do 15 đaka. Najveća ocjena mi je bila trojka. Nisam nikad razumhela, kako se zove ono, bre... geometrija - ispričala je jednom prilikom u rijalitiju Luna, i dodala da su mnoga djeca javnih ličnosti pohađala istu školu.

Ne propustite