TRAGEDIJA: U smrskanom golfu stradao mladić, suvozač teško povrijeđen

Aktuelno
TRAGEDIJA: U smrskanom golfu stradao mladić, suvozač teško povrijeđen
.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23 sata u mjestu Osoji, nadomak Bužima, smrtno je stradao 23-godišnji mladić S.A. iz pomenutog grada, dok je teško povrijeđena jedna osoba.

"Nezavisne" nezvanično saznaju kako se radi o Senadu Aleševiću, koji je upravljao automobilom golf 2.

Kako su saopštili iz policije, u nesreći su sudjelovala dva automobila, a u golfu se pored stradalog vozača nalazio njegov prijatelj koji je pretrpio teške tjelesne povrede nakon čega je prevezen i hospitaliziran u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

"Policija je dojavu o nesreći, te informaciju da ima povrijeđenih dobila sinoć u 22:55 nakon čega su izišli na lice mjesta, zajedno sa ekipom Doma zdravlja Bužim.  U nesreći su učestvovala dva vozila bh registarskih oznaka. Smrtno je stradao vozač golfa S. A. dok je njegov suvozač zadobio teške tjelesne povrede i prevezen je u KB Dr. Irfan Ljubijankić. U drugom vozilu, kojim je upravljao A. J. nije bilo povrijeđenih", rekao je za "Nezavisne" portparol MUP-a USK, Ale Šiljdedić.

O silini sudara govori podatak da je automobil golf skoro u cijelosti uništen, te je spasilačkim ekipama trebalo dosta vremena da iz njega izvuku stradale osobe.

Uviđaj na licu mjesta obavili su policija i dežurni tužilac, a više detalja o ovome tragičnom događaju biće poznato nakon što budu okončane sve istražne radnje.

(Nezavisne.com)

Ne propustite