ZADRUGA SE ZAVRŠILA, ALI STANIJA VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE: Donosi informacije o LUNI I MARKU, gledatelji će konačno SVE SAZNATI

Show
ZADRUGA SE ZAVRŠILA, ALI STANIJA VEČERAS STIŽE U ŠIMANOVCE: Donosi informacije o LUNI I MARKU, gledatelji će konačno SVE SAZNATI
.

Stanija Dobrojević osvojila je treće mjesto u superfinalu druge sezone rijalitija ''Zadruga'', a veliku pažnju gledalaca privukla je najprije njena turbulentna veza sa Vladimirom Tomovićem, zatim njihov raskid, a onda i ljubavna romansa sa Markom Markovićem.

Pored toga, veliku pažnju u rijalitiju privukao je njen odnos sa Lunom Đogani i Markom Miljkovićem, a njena brutalna svađa sa pobjednicom ''Zadruge 2'' u superfinalnoj noći prepričava se danima.

stanija

(foto: Instagram)

"Zadruga 2" kao da se nije završila, jer nova uzbuđenja očekuju gledaoce već večeras. Upravo Stanija večeras stiže u Pinkov studio u Šimanovcima gdje će je u emisiji ''Zadruga - narod pita'' ugostiti voditelj Milan Milošević. Ona je spremnija nego ikad da o svim dešavanjima koja privlače veliku pažnju javnosti otkrije sve ono što nije do sada.

stanija-9

(foto: E-stock)

Budući da mnogi sumnjaju u iskrenost njenih emicija prema Marku Markoviću, ona će večeras otvoriti dušu i govoriti i o budućnosti njihove veze, a gledaoci će imati priliku da je putem telefonskih uključenja u program uživo pitaju sve ono što ih zanima.

stanija-d-1

(foto: Printscreen)

Ne propustite