LUNA OTKRILA DA ULAZI U ZADRUGU 3?! Osula PALJBU po Slobi i Marku, pa otkrila šta im je ZAJEDNIČKO!

Show
LUNA OTKRILA DA ULAZI U ZADRUGU 3?! Osula PALJBU po Slobi i Marku, pa otkrila šta im je ZAJEDNIČKO!
.

Haos,
Poslije deset mjeseci turbulentnih dešavanja na imanju u Šimanovcima, došlo je vrijeme da se spusti zavjesa na drugu sezonu rijalitija "Zadruga 2".

zadruga


Sve je počelo 6. septembra kada je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović stigao na gondoli sa pobjednicom "Zadruge 1" Kristinom Kijom Kockar, a završava se večerašnjim finalom i proglašenjem šampiona "Zadruge 2".

U Zadrugu je ušao bivši momak Lune Đogani, Slobodan Radanović i zapjevao svoj veliki hit "Kocka". Luna se nasmijala, apotom je prišla Aleksandri Subotić i razgovarala sa njom o tome koliko je Aleksandra jaka s obzirom na to šta joj se dogodilo u ovoj sezoni Zadruge.

slobar

Kada je Ognjen Amidžić upitao Lunu kako joj se čini pjesma, odgovorila je da joj je pjesma već dosadila i da uopšte nije obraćala pažnju na Slobu, već je razgovarala sa Aleks. Takođe, poručila je voditelju da upita Marka Miljkovića da da svoje mišljenje o ovoj pjesmi.

Potom je blogerka izjavila da je zajedničko Marku i Slobi to što su zaj*bali istu djevojku i da će njih dvojica postati drugari u spoljnom svijetu. Potom je poručila da ukoliko uđe naredne sezone u Zadrugu 3, da će se družiti samo sa Lepim Mićom.
(srbijadanas)

Ne propustite