BRAT SRPSKE PJEVAČICE PREMINUO U 21 GODINI, A ONA SE SADA OGLASILA: Njena poruka će vas SLOMITI (FOTO

Aktuelno
BRAT SRPSKE PJEVAČICE PREMINUO U 21 GODINI, A ONA SE SADA OGLASILA: Njena poruka će vas SLOMITI (FOTO
.

Indira Aradinović poznatija kao Indi ima rođenu sestru Editu koja je takođe pjevačica. Indira je svojevremeno ispričala svoju potresnu ispovijest o bratu koji je preminuo kada je imao samo 21. godinu.

"Nije umio da hoda, jede, niti je znao da postoji. Bio je kao biljka. Brinuli smo o njemu najbolje što smo mogli i voljeli ga. Nekada je bio pozitivan, nekada težak i brz iz neznanja. Tražio je pažnju. Umio je da prepozna mamu, tatu, sestru i mene. To su bile najteže godine, ali to je nešto što je moje. Za njega sam bila spremna na sve", ispričala je pjevačica i dodala da joj je bilo najteže kada su se njenoj porodici podsmevali zbog Daunovog sindroma koji je njen brat imao:

indi2indi2

Foto: Instagram

"Teško je bilo gledati ga onako bespomoćnog jer sam ga voljela više od života. Umio je da me iznervira, ali nikada mu to nisam uzela za zlo. Imali smo poseban odnos. U najgorim životnim trenucima ljudi su nam okretali leđa, ali umeli smo da se izborimo sami. Brat je preminuo 2005. S tim još uvijek ne mogu da se pomirim. On je i danas za moju porodicu i mene prisutan u svakom trenutku i tako će biti do kraja naših života", zaključila je Indi tada.

Indi je prije neki dan postavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj se nalaze njen brat i ona, a razlog je bio datum koji joj je urezan duboko u srce.

"Danas 33", napisala je pjevačica.

indi

Foto: Instagram

Ispod fotografije njena sestra Edita ostavila je svoj komentar. Ona je stavila srce i veliki broj znakova uzvika.

(Puls)

Ne propustite