ANA NIKOLIĆ OPERISALA ŽELUDAC?! Platila zahvat 10.000 EURA, KAD JE VIDITE SADA OČI ĆE VAM STATI!

Show
ANA NIKOLIĆ OPERISALA ŽELUDAC?! Platila zahvat 10.000 EURA, KAD JE VIDITE SADA OČI ĆE VAM STATI!
.

Ana Nikolić tajno je išla u Podgoricu na operaciju koja se medicinski zove crevasti želudac, nakon čega je za mjesec dana izgubila 15 kilograma.

Kako pjevačica još od porođaja ima velike probleme sa kilogramima, koje nikako nije mogla da riješi pomoću dijeta i tretmana, odlučila se na radikalnu promjenu, pa je otišla na snimanje želudca.

 -Ana je bila veoma uzbuđena kada joj je drugarica rekla da je vodi na pregled u Podgoricu i da će garantovano izgubiti kilograme. Ona je pred put postala veoma skeptična i plašila se samog toka operacije, ali je ubrzo shvatila da joj je to najbolje i najbrže rješenje - priča izvor i dodaje da je Ana isporbala mnoge tablete za gubitak kilograma, kao i dijete, ali da nije bilo nekog efekta, zbog čega je pjevačica padala u depresiju.

- Nikolićeva je zaista skoro pa na sve načine pokušala da smrša. Trudila se, išla kod raznih nutricionista, ali kilogrami se nisu gubili onako kako je ona zamislila, niti je pjevačica bila zadovoljna svojim izgledom. Kada je otišla u Podgoricu, uradili su joj detaljno sve analize, nakon čega su ustanovili da bi u pjevačicinom slučaju najbolje rješenje bio takozvani crevasti želudac - kaže izvor i objašnjava kakva je to operacija.

- Ovaj vid operacije želuca se pokazao kao najbolji za Anu, zaista je bez mnogo muke uspjela znatno da smrša, a tek će, kada sve to bude počelo još bolje da djeluje kroz neko vrijeme. Inače, ovaj zahvat košta od 5.000 do 10.000 eura, a Ana je dala najvišu cifru. Naravno, uz taj zahvat pjevačica je morala da pije neke minerale i vitamine, kao i da se pridržava postoperatinog toka. Ona nije želela javno da govori o tome, već je reklamirala tablete ne bi li izbjegla sva pitanja oko operacije - završava izvor.

Ovo su njene najnovije slike:

ana1

Foto: Instagram

ana2

Foto. Instagram

ana3

Foto. Instagram

(Srpski telegraf)

Ne propustite