VJENČANJE DARKA LAZIĆA I MARINE GAGIĆ: 500 zvanica, PRAVO LUDILO, a tek kad ČUJE ANA SEVIĆ ŠTA JE IZJAVIO!

Show
VJENČANJE DARKA LAZIĆA I MARINE GAGIĆ: 500 zvanica, PRAVO LUDILO, a tek kad ČUJE ANA SEVIĆ ŠTA JE IZJAVIO!
.

Marina Gagić i Darko Lazić postali su roditelji dječaka Andreja, a folker je odmah počeo da razmišlja o vjenčanju, a sada je otkrio i detalje.

lazic

- Nećemo stati na ovome, želim da mi Marina rodi još petero djece! Što više, to bolje! Djece nikad dosta! - izjavio je Darko euforično za Informer i dodao:

- Posjete su zabranjene zbog neke infek.cije, pa nisam vidio bebu, ali sam se čuo sa Marinom. Rekla mi je da je sve u redu, da su oboje dobro i, što je najbitnije, da sin liči na mene. Ne mogu da dočekam da ga vidim i uzmem u naručje. Dok oni ne izađu iz porodilišta, ja ću slaviti, a u srijedu pravim veliku žurku, na kojoj ću ugostiti sve ljude koje volim - dodao je Lazić, pa zaključio otkrivanjem detalja predstojećeg vjenčanja:

lazic

- Jedva čekam da se oženim mojom Marinom! Bila je uz mene i u dobru i u zlu, kada sam bio na ivici života i smrti. Jedino sa njom vidim budućnost. Želim da napravim ogromnu svadbu sa 500 zvanica, ali još nismo odredili tačan datum. Sigurno će to biti do kraja godine. Hoću da na tom veselju budu svi oni koje Marina i ja volimo, zato ćemo imati dosta gostiju.

darko-lazicig2

Foto: Instagram

Ne propustite