OVO JE POLICAJAC KOJI JE DANAS IZGUBIO ŽIVOT U NESREĆI: ZA MJESEC DANA TREBAO JE POSTATI DRUGI PUT OTAC

Aktuelno
OVO JE POLICAJAC KOJI JE DANAS IZGUBIO ŽIVOT U NESREĆI: ZA MJESEC DANA TREBAO JE POSTATI DRUGI PUT OTAC
.

Teško nam je radi njega i njegove porodice, a ponajviše supruge koja za mjesec dana treba roditi dijete, a drugo dijete im sada ima šest godina. Jako se mučio do kuda je došao, u osam godina školovanja je završio dva fakulteta, ekonomski i kriminalistiku. Napokon je posložio život i radio ono što voli. Kada kažemo da je radio, to i mislimo u potpunosti. Stalno je bio aktivan i nikada nije zaradio nikakvu packu. Svoj je posao radio pošteno, dostojanstveno i s velikom ljubavlju, kažu njegove kolege policajci.

policajac

U ranim jutarnjim satima u nedjelju je policajka Natalija Bertović Šverko (43) iz okolice Umaga sjela u automobil i krenula prema Poreču u jutarnju šihtu, a usput je stala na kružnom toku Tar - Vabriga i pokupila kolegu Tomislava Bašića (38) iz kriminalističke policije, koji živi u prvoj kući do rotora, te su zajedno krenuli u smjeru Poreča. 

policija

Na svega nekoliko stotina metara od tarskog rotora iza njih je vozio 24-godišnjak iz Poreča za volanom bijelog BMW-a pulskih oznaka sa, pokazat će testiranje nakon nesreće, 0,38 promila alkohola u krvi. U jednom trenutku je došlo do kontakta prednjeg djela BMW-a i stražnjeg djela Fiata kojim je upravljala policajka. Izgubila je nadzor nad vozilom i izletjela van ceste s desne strane i udarila u stablo.

Fiat se odbio i vratio na cestu gdje se prevrnuo na krov i zaustavio na desnoj traci. Fiat je silovito udario prednjom desnom stranom u stablo. Uslijed udarca i prevrtanja automobila policajac je preminuo na mjestu, dok je njegova kolegica teško povrijeđena.

Ne propustite