DADILJA DALA OTKAZ U KUĆI JELENE KARLEUŠE, A SAD SVE PRIZNALA: "Kad se saznalo za aferu sa VRANJEŠOM, JELENA MI JE..." (SNIMAK RAZGOVORA))

Aktuelno
DADILJA DALA OTKAZ U KUĆI JELENE KARLEUŠE, A SAD SVE PRIZNALA: "Kad se saznalo za aferu sa VRANJEŠOM, JELENA MI JE..." (SNIMAK RAZGOVORA))
.

Vera Horvat u ispovijesti za Kurir ispričala je kroz šta je sve prošla tokom 10 godina rada u porodičnoj kući Jelene Karleuše.  

Kada je tek bila došla, Atina je imala osam mjeseci. Pošto se rodila Nika, više nije mogla da obavlja sve sama, te je pozvala sestru na posao. Ta sestra je sada zajedno sa njom napustila kuću. 

karleusa

Foto: Instagram

"Punih deset godina sam radila u porodici Karleuša-Tošić. Došla sam kao dadilja, a onda sam tokom godina postala i kućna pomoćnica. Atina je imala osam mjeseci kad sam počela da se brinem o njoj, a onda se rodila i Nika, pa sam nastavila da čuvam obe. Kako nisam mogla sama, dovela sam i moju sestru Kaju i zajedno smo vodile računa o porodici. Jelenina majka Divna, koju sam uvijek cijenila i poštovala, preporučila me je kod Jelene. Sestra i ja jako smo voljele Karleušine kćerke i teško nam je palo što ih više ne viđamo. Međutim, od januara, otkad je krenula afera s fudbalerom, počeo je neizdrživ pritisak. Pokušavale smo da ne obraćamo pažnju, ali sve se prelivalo na nas. Ispalo je da smo sestra i ja glavni krivci za sve", kroz suze je pričala za Kurir Vera, koja je nedavno dala otkaz Karleuši.

karleusa10

Foto: Instagram

Ona je dala i primjer toga kako se pevačica ponašala prema njoj. 

"Jelena ima mnogo garderobe, koja stalno mora da se sortira i preslaže. Maksimalno sam se trudila, ali bilo je momenata kad od gomile posla nisam stizala da sredim sve stvari. Tada se na sav glas drala: 'Ovde ništa ne može da se nađe, niko ne umije da sredi stvari.' Vjerujte da sam se tresla jer nisam znala šta u kom trenutku može da joj padne na pamet. Bila je ljuta i psovala. Najviše me povrjeđivalo kad mi kaže da ja sa seljačkim mentalitetom ne mogu da sređujem njen orman. Na kraju ništa nije valjalo", rekla je Vera. 

karleusaprint

Foto: Instagram

"Sad nemamo posao, a pošteno smo radile. Jednostavno, nismo više mogle da izdržimo Jelenino ponašanje. Moje posljednje reči su bile: 'Ti meni tako da pričaš, sram te bilo.' To sam joj rekla i otišla sa svojom sestrom. Da je Divna, koja je zaista bila divna žena, živa, ništa od ovoga se ne bi desilo", zaključila je ona.

Jelena Karleuša izjavila je kako je ovaj intervju izmišljen, a sada se pojavio i audio snimak razgovora sa dadiljom:

(Kurir.rs)

Ne propustite