DEA RASPLAKALA NACIJU, ČAK I SARAPA PLAKAO U PROGRAMU UŽIVO: A onda mu se voditeljica obratila i SVI SU ZANIJEMILI!

Objavljeno:20.06.2019 - 09:35
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Dea Đurđević, poslije četiri i po mjeseca odsustva sa malih ekrana, ponovo je u studiju sa kolegom Predragom Sarapa, koji je veoma emotivno reagovao na Deino prisustvo u studiju.

"Meni kao da nikada nisi bila odsutna", dočekao ju je Sarapa, kojem je čak i suza radosnica i knedla u grlu.

"I ja se tako osjećam. Dočekali su me aplauzom", poručila je Dea, koja je čestitala Sarapi na izdržljivosti što je toliko dugo svaki dan ustajao u pet ujutro.

"Bilo je teško, ponekad i tužno, bilo mi je nekada neizdržljivo i da sve to guramo i uvijek sam se ponašao kao da si tu", rekao je Sarapa i skoro zaplakao.

583187-dea-djurdjevic1-ff

(Printscreen)

"Neću da plačem, majke mi", rekao je Sarapa.

"Prošla sam se u tvojim riječima "guram, guram". Moram da kažem sve je iz glave. Ja sam imala mnogo operacija da bih sačuvala život, to su višestruke povrede. Ruka je bila amputirana, trtična kost, noga je bila paralizovana, bile su to teške povrede i sve se to može izgurati osmijehom. Prijatelji, svi ljudi su mi dali podršku", rekla je Dea, koju još uvijek čekaju terapije i rehabilitacija.

Dea je pokazala koliko veliki duh ima pa se čak šalila na svoj račun i ispričala vic koji se pojavio o njoj.

"Dea lijevom rukom zaustavlja autobus, šta ona radi desnom?! Zamisli kolika je to hrabrost", ispričala je Dea.

583191-dea-djurdjevic2-ff

(Printscreen)

Prepoznatljivi voditeljski tandem ugostio predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Rekla sam svima da ste bez kamera, onako prijateljski, prvi došli da me posjetite i to mi je jako značilo, i želim da Vam se zahvalim javno", rekla je Dea na početku razgovora sa Aleksandrom Vučićem.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!