KAĆA GRUJIĆ OTVORILA VRATA LUKSUZNOG DOMA: Past će vam vilica do poda kad vidite UNUTRAŠNJOST, a tek SPAVAĆU SOBU (FOTO)

Show
KAĆA GRUJIĆ OTVORILA VRATA LUKSUZNOG DOMA: Past će vam vilica do poda kad vidite UNUTRAŠNJOST, a tek SPAVAĆU SOBU (FOTO)
.

Pjevačica Katarina Grujić ne može dan da zamisli bez svoje porodice za koju je mnogo vezana.

U luksuznoj porodičnoj kući sa bazenom, koja važi za jednu od najlepših i najvećih na Voždovcu, pjevačica ima svoj zaseban stan, u kojem posjeduje sve što joj je potrebno. Sredila ga je po svom uksus, pa najčešće u njemu i boravi.

229745-kaca-grujic-dom-7-ff

- Osam godina sa porodicom stanujem u ovoj kući na Voždovcu, a predhodno smo živjeli u stanu. Rođena sam u Beogradu, prosto sam navikla na ovaj kraj. Svako od nas ima svoj stan i svako živi odvojeno, a u stvari smo zajedno. Svoj stančić sam opremila po ličnom ukusu i zaista se najprijatnije osjećam.

229743-kaca-grujic-dom-5-ff

Kada želim mir, samo se osamim. To je nekada potrebno zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života koji vode pjevači. Najviše volim da sjedim u dnevnom boravku, ali tu najmanje vremena provodim jer nisam toliko često kod kuće. Takođe, maštam o svom udobnom krevetu. Kada odem na put stalno mi je u glavi moja spavaća soba, u kojoj se inače najbolje odmorim i naspavam. Ona je moja oaza. Nekada me uhvati period kada sam neraspoložena, pa stalno ponavljam: " Hoću da idem kući kod mame". Svake nedelje mijenjam hotele, krevete, pa u tim trenucima čeznem za svojim kutkom - rekla je Kaća prošle godine za magazin Glossy i dodala:

229741-kaca-grujic-dom-6-ff

- Moja mama je zadužena za taj dio, ali meni nikada nije problem da i ja uđem u kuhinju i spremim nešto. Volim to, kao i da iznenađujem svoju porodicu ukusnim specijalitetima, a pogotovo sestrića. Kada sam slobodna, gledam da što više vremena provodim sa sestrićem i da se što više igram sa njim. Sad je najslađi. Sve će mi to nedostajati kada više ne budem u porodičnoj kući - rekla je pjevačica koja je tada najavila da će se useliti u svoj novi prostor.

229735-kaca-grujic-dom-2-ff

- Stan je u procesu sređivanja i lagano završavam sve oko njega. Došlo je vrijeme da se osamostalim- iskrena je bila Kaća.

229739-kaca-grujic-dom-4-ff
 
(Foto: Glossy Espreso)

 

Ne propustite