POZNATI SRPSKI FUDBALER ODLIJEPIO ZA NATAŠOM BEKVALAC, NA SVE JE SPREMAN: Ovo bi mogao da joj bude 4. brak!

Show
POZNATI SRPSKI FUDBALER ODLIJEPIO ZA NATAŠOM BEKVALAC, NA SVE JE SPREMAN: Ovo bi mogao da joj bude 4. brak!
.

Nakon raskida sa djevojkom Sofijom Milošević, fudbaler Adem Ljajić nije javno bio ni sa jednom djevojkom, a kako Scandal saznaje, on se sve više raspituje za Natašu Bekvalac.

natasa-ns

(Foto: Instagram)

- Ademu se Nata i ranije dopadala, ali je bila zauzeta, tako da on nije htio ništa s njom, jer to nije bilo ni moguće - započinje izvor i nastavlja:

- Međutim, Nata je sada slobodna, ni on nema djevojku, pa može da se baci na udvaranje! Baš se nedavno povjerio ortacima da Nata nikad bolje nije izgledala i da mu se još više sviđa kao zrela i ostvarena žena, nego ranije kad je bila se..i barbika iz Novog Sada. Rekao je: "i kilo zlata bih dao samo da bude moja. Lijepa je, prefinjena, zgodna, uspješna! Dobra je majka, pametna, ma ona je žena iz snova" - otkriva izvor i dodaje:

adem

(Foto: EPA/Alessandro DI Marco)

- Čak je bio u fazonu da bi joj i u se..u u svemu udovoljavao, i raspitivao se šta sve ona voli u se..u, kakva je i slično! Šalio se i s nama i rekao: "Za onakvu ribu kakva je Nataša, svi treba da kleče na koljenima! Bukvalno sam na sve spreman, samo da bude moja!"

Baš se primio, pa me ne bi čudilo da Nata uskoro dobije poziv za izlazak na neku romantičnu večeru.

 

Ne propustite