NAJVEĆI PREOKRET U ISTRAZI OD SAMOG POČETKA, KONAČNO SE SAZNALA PRAVA ISTINA O ZORANU MARJANOVIĆU: Sada je sve otkriveno, svi su na nogama!

Aktuelno
NAJVEĆI PREOKRET U ISTRAZI OD SAMOG POČETKA, KONAČNO SE SAZNALA PRAVA ISTINA O ZORANU MARJANOVIĆU: Sada je sve otkriveno, svi su na nogama!
.

Izvor blizak ovoj porodici razjasnio je šta znači nadimak kojim je Jelena oslovljavala Zorana, a koji se pominje i u najnovijoj, trećoj optužnici protiv Zorana Marjanovića, pišu Novosti. 

 Naime, pjevačica Jelena Marjanović zvala je svog supruga Zorana - Moj Zlatni i Zlatane Moj... On je nju oslovljavao sa Medo i Medo Meki... Tako je Jelena napravila kovanicu i svog muža memorisala u svom telefonu kao Zlatan Mekin!

zoran

"Skoro nikad se Jelena i Zoran međusobno nisu oslovljavali imenima već su tepali jedan drugom. Zato će se teško i dokazati motiv zločina. Kad hoćete od nekog da odete, kako insinuira tužilac, ne memorišete ga pod nadimkom kojim mu tepate", objašnjava izvor.

308751-jelena-marjanovic-i-zoran-marjanovic-ls-s

Slično razmišljaju i advokati Zorana Marjanovića. Ipak, prema riječima njegovog branioca Stefana Jokića, to je samo jedna sitnica u moru mnogo većih i jačih dokaza da njegov klijent nije počinio zločin.

zoran

"Čekamo odgovor na žalbe", navodi Jokić.

"Sve tvrdnje tužilaštva smo argumentovano i sa dokazima pobili. Verujemo da će to Apelacioni sud uzeti u obzir prilikom donošenja odluke. Nema dokaza da je Zoran ubio Jelenu, to decidno tvrdimo. Nema dokaza, jer on to i nije uradio.

 

Ne propustite