BEOGRAĐANKA BACILA KĆERKICU KROZ PROZOR, PA SKOČILA U SMRT: Nacrtano rukom djeteta, ovo je posljednja slika koju je objavila Danijela!

Aktuelno
BEOGRAĐANKA BACILA KĆERKICU KROZ PROZOR, PA SKOČILA U SMRT: Nacrtano rukom djeteta, ovo je posljednja slika koju je objavila Danijela!
.

Tragedija kojom je Srbija započela sedmicu dodatno se produbljuje otkrivanjem detalja koji su doveli do dvostrukog zločina. 

Kako je već poznato, majka Danijela R. najprije je, kako se vjeruje, presjekla vene sebi i svojoj Kćerki, a potom pred očevicima bacila dijete sa četvrtog sprata, a potom i sama skočila u smrt, prenosi Alo.rs. 

stan

( Foto: Alo!/Nenad Vujanović/Privatna arhiva)

U kratkom međuvremenu zapalila je stan i vikala sa terase.

- Bacila je dijete sa terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Komšija je pokušao da je odgovori od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam vidio tek poslije - ispričao je jedan komšija.

Navodno, jedan od susjeda molio ju je jedan da to ne čini, a priča se čak i da je neko bezuspješno potrčao da uhvati dijete. Kada se i sama bacila, kako pričaju očevici, ostala je nakratko živa, pa svoju tajnu zauvijek odnijela u grob.

Kada je saznao vijesti i ugledao jezivi prizor muž Danijele je hospitalizovan, u stanju šoka.

crtez

 (Foto: Danijele R., Foto: Facebook)

Komšije su vrlo neprijatno iznenđene, tvrde da su Danijela i Dejan bili sasvim normalan par, da se djevojčica često igrala u kraju, a jedna žena prisjetila se da se baš juče poigrala sa njom. Dejan je, kako kažu, čak i upravnik zgrade, a zaposlen je u jednoj privatnoj firmi.

Danijela je završila farmaciju u Beogradu i, kako pričaju komšije, radila je na VMA. Sa Dejanom je u braku sedam godina, a posljednji javni post koji je okačila na svom profilu bio je posvećen kćerkici i star je tri godine, iz februara 2016. Na slici su dječijom rukom nacrtani mama, tata i kćerkica.

 

(Alo.rs) 

 

Ne propustite