Održava se pod pokroviteljstvom Dr. Mahathir bin Mohammada

Pametna nacija 2020

Objavljeno:12.06.2019 - 12:51
A A A Times Arial

 

Expo, koji će se održati od 24. do 26. marta 2020. u Malezijskom međunarodnom trgovinskom i izložbenom centru (MITEC) gdje će glavna tema biti: “PAMETNA NACIJA: VIZIJA 2020”, ovaj značajan događaj je pod pokroviteljstvom Dr. Mahathir Mohamada, premijera Malezije.

malaysia

Vincent Liew (slika)

To je jedan veliki događaj sa temom digitalne transformacije Malezije u PAMETNE NACIJE koja će učiniti sigurnost ekonomije održivijom, efikasnijom i sigurnijom uz stvaranje novog poslovnog rasta i novih mogućnosti, kao i poboljšanje kvaliteta života.  Neke od tema će biti uvođenje 5G tehnologije, pametnih zgrada, IoT, savremene obavještajne agencije, virtualne stvarnost, robotika i druge teme. Ove savremene tehnologije neće samo transformisati našu sigurnost i sigurnost, nego i sve aspekte naših života. Više o velikom sajmu možete vidjeti na sljedećem linku: smartsecurity-2020-brochure

Autor: Novi.ba

 

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!