DUŠKO SE VRATIO IZ KINE, PA LUPIO ŠAKOM O STOL: Izbacio kućnu pomoćnicu, pa doveo MLAĐU DJEVOJKU U KUĆU, ONA JE SVE ZNALA!

Show
DUŠKO SE VRATIO IZ KINE, PA LUPIO ŠAKOM O STOL: Izbacio kućnu pomoćnicu, pa doveo MLAĐU DJEVOJKU U KUĆU, ONA JE SVE ZNALA!
.

Duško Tošić prije nekoliko dana vratio se iz Kine, gdje igra za klub Gvangdžou, a prvo što je uradio jeste smjena kućnih pomoćnica, piše "Kurir.rs".

Kako Kurir saznaje, sportista je otpustio dadilju koja je njegovoj supruzi, maloj do velikog sakandala, bila na usluzi posljednju deceniju i zaposlio novu mlađu radnicu od 27 godina.

karleusa7

Foto: Instagram

Sportista se na ovaj korak odlučio jer je posumnjao da je upravo bebisiterka posljednje dvije godine skrivala da se njegova žena tajno viđa sa fudbalerom Anderlehrta, Ognjenom Vranješom, a da mu to nisu prijavile.

Prema riječima  sagovornika, Karleuša nije stala u zaštitu žene koja joj je deceniju bila od velike pomoći.

karleusaprint

Foto: Instagram

- Duško je odlučio da uzme stvar u svoje ruke. Godinama je slušao apsolutno sve kako Jelena kaže, nije se bunio niti joj se miješao u odluke oko kuće i djece, ali sada se to sve promijenilo. Nažalost, posljedice toga što mu se žena viđala sa drugim snosi kućna pomoćnica. Fudbaler sumnja da je ona prikrivala Karleušu dok je Ognjen dolazio u njegovu kuću i odlučio je da zaposli mladu, lijepu devojku koja će da mu bude odana. Jelena nije imala pravo glasa jer više ne može da utiče na njegove odluke i nije stala u njenu zaštitu. Tačnije, pustila je niz vodu, pa je žena iznenada ostale bez posla - kaže izvor blizak porodici Tošić.

On tvrdi da je ta dadilja profesionalno radila svoj posao i da nije željela da se miješa u njihove privatne stvari.

dusko-1

Foto: Instagram

- Ona je sa Duškom i Jelenom proživela sve i svašta. Trpjela je i uvrede i poniženja, ali i pored toga što su se oboje prema njoj ponašali nedolično, ona nikada nije željela da se miješa u njihov buran bračni život. Nije je zanimalo da li Jelena privodi ljubavnika ili joj je to prijatelj. Važno joj je bilo da brine o djeci, a ne ko se sa kim i kada viđa. Međutim, Duško je sve istražio i shvatio da je ona znala kada je Ognjen dolazio u njegovu kuću krišom i zato je odlučio da je otpusti. Jelena nije smjela ništa da kaže i samo je odmahnula glavom kada je Duško to saopštio. Izgleda da je riješio da od sad sve drži pod konac - završava sagovornik za "Kurir.rs".

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite