PRIZNALA OD ČEGA PATI! Luna Đogani ide na OPERACIJU, evo u čemu je problem!

Show
PRIZNALA OD ČEGA PATI! Luna Đogani ide na OPERACIJU, evo u čemu je problem!
Izbor za najiskompleksiranijeg zadrugara doveo je do mnogih otkrića u Bijeloj kući.

Izbor za najiskompleksiranijeg zadrugara doveo je do mnogih otkrića u Bijeloj kući.

Naime, Veliki šef je poslao pismo za zadrugare, koje je ovonedeljni vođa Luna Đogani pročitala, u kome je pisalo da moraju da izaberu najiskompleksiraniju osobu.

Zadrugari su glasali jedan za drugim i iznosili mišljenje o svojim cimerima, a mnogi su otkrili i koji su njihovi najveći kompleksi. Luna Đogani, kao ovonedeljni vođa, je sačuvala svoje izlaganje za kraj, pa je tako za crnim stolom otvorila dušu i priznala od čega ona pati.

sseee

Foto: Printscreen

- Ja imam par kompleksa. Ja ću da uradim moje grudi. Male su i slatke. Volim lijepe grudi. Da ih opipavam, odmjeravam, da li su tvrde, mekane, želim da imam isto takve grudi. Po mom mišljenju je džabe da promijniš i nos i usta i ruke i noge i glavu, ako nemaš to nešto u sebi. Džabe ti, ako nemaš harizmu. Meni ne treba ništa od toga, ja imam harizmu. Mogu da budem i bez savršenog nosa, pošto eto imam malo krivi nos na tatu. Ne stidim se toga. Imam veliko čelo, kažu da ljudi koji su inteligentni imaju veliko čelo. To na moju mamu i tatu, oboje imaju veliko čelo. Mi svi u porodici imamo veliko čelo, izgledamo kao vanzemaljci. Ali to je čar nas Đoganijeva. Ima nas dosta, Atijas, Bukva i Đogani. Nemam te komplekse što se tiče fizičkog izgleda - navela je Luna.

kkoo

Foto: Screenshoot Youtube

- Imam kompleks da budem pokvarena, da budem k*čka. A ne umijem. Volela bih da budem k*čka sa pedigreom, kao što je Dorotea. Od rođenja se trudim da budem, ali uvek naj*bem - otvoreno je priznala Đoganijeva.

Ne propustite