OTKRIVENA ISTINA! Isplivala prepiska Andreane i muža kojeg je optužila da je VARA! Evo zbog čeka se RAZVODE!

Show
OTKRIVENA ISTINA! Isplivala prepiska Andreane i muža kojeg je optužila da je VARA! Evo zbog čeka se RAZVODE!
Zvijezda “Granda” Andreana Čekić optužila je muža Ivana Miladinovića da ju je varao tokom braka te da je sada u vezi sa Gabrijelom Pejčev.

Zvijezda “Granda” Andreana Čekić optužila je muža Ivana Miladinovića da ju je varao tokom braka te da je sada u vezi sa Gabrijelom Pejčev.

Brak Andreane Čekić i Ivana Miladinovića još uvek nije zakonski okončan, ali njih dvoje već mjesecima unazad "blate" jedno drugo putem medija i društvenih mreža.

S obzirom da svaka priča ima dvije strane, evo šta je pjevačica Gabrijela Pejčev rekla o svojoj koleginici i čitavoj situaciji:

- Mislim da me ona proziva jer joj treba marketing pošto joj uskoro izlazi pjesma i zato što je u vezi sa oženjenim, pa hoće preko mene da se opere od te priče. Ti si odvojila muškarca od žene i djeteta, a sada sam joj ja kriva? - kaže Gabrijela i osvrće se na njenu aferu sa oženjenim kolegom Semirom Džankovićem.

gabi

Gabrijela Pejčev, Foto: Screenshoot Instagram

- Razlika je u tome što sam ja tada imala 21 godinu, a ona ima 34. Ja sam sto puta rekla da mi je žao što sam to uradila. To je moja najveća greška, a ona nalazi opravdanje za svoju vezu - kaže Gabrijela.

S druge strane, Andreana i dalje tvrdi da su Gabrijela i Ivan bili ljubavnici i odgovara Pejčevoj na prozivku, koju joj je uputila putem Instagrama, da treba da smrša i “da je glas jedino što ima”.

andre

Andreana Čekić, Foto: Screenshot Instagram

- To radi onaj ko nema pokriće pa se hvata za nečiji izgled. Bolje bi bilo da uzme časove pjevanja, da popravi svoje stanje, da uloži pare u pravu pjesmu, a ne da snima kavere mojih pjesama, jer joj ne leže. To što negira vezu sa Ivanom jeste što joj on ne da da prizna, da bi on u javnosti stvorio sliku poštenog čoveka koji nije varao suprugu, a odgovara mu da se ne zna za njih da bi imao bolju šansu kod drugih žena. A možda ga je čak i sramota da kaže da je posle najbolje pjevačice bio sa polovičnom. Gabrijela neka shvati da sam srećna što uživa s njim - rekla je Andreana.

Ivan molio Andreanu da mu oprosti!

Blic je došao do prepiske Andreane i Ivana prije nego što su doneli odluku da se razvedu. Prema njihovom dopisivanju, da se zaključiti da Ivan moli Andreanu da se pomire nakon što je vidjela da se dopisuje sa drugom.

"I ja sam propratio ovih pet dana i te kako. Trudim se da ne izgubim ženu mog života zbog jedine greške, poruke nebitne", napisao je Ivan, a onda mu je Andreana odgovorila:

"I to što si se kleo u Tijanu svoju, to obavezno idi u crkvu, pošto ti vjeruješ u to", napisala je pjevačica.

ghghhhg

Andreana Čekić, Foto: Screenshot Instagram

Ivan je nastavio da se pravda i da pokušava da ispravi štetu.

"Nikada te ne bih izdao, niti prevario, niti sam. Tu sam pogriješio i molim te da mi oprostiš, ako možeš, ono što mogu obećati da se više ništa tako neće ponoviti. Kleo sam se jer te volim. Ne želim da te izgubim. Nisam birao sredstva. Ako možeš da me razumiješ da se kajem i da sam očajan što sam to uradio", naveo je Miladinović.

Andreana Čekić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Njegova još uvek zakonita supruga nije htjela da popusti.

"E, vidiš. Ti nikad ne biraš sredstva, a to sam znala. Zato tebi čovjek ne može vjerovati", napisala je Andreana.

Ne propustite