IŽIVLJAVAO SE NAD NJOM SEDAM SATI: Srpsku mankenku pretukao dečko Turčin, držao je zaključanu UDARAO JE NOGAMA I PESNICAMA (FOTO)

Aktuelno
IŽIVLJAVAO SE NAD NJOM SEDAM SATI: Srpsku mankenku pretukao dečko Turčin, držao je zaključanu UDARAO JE NOGAMA I PESNICAMA (FOTO)
Srpska manekenka Tanja Đukić, koju je zvjerski pretukao njen dečko, Turčin Čagri Tortop i sa kojim je živela u istom stanu u Istanbulu, oglasila se na društvenim mrežama.

Srpska manekenka Tanja Đukić, koju je zvjerski pretukao njen dečko, Turčin Čagri Tortop i sa kojim je živela u istom stanu u Istanbulu, oglasila se na društvenim mrežama.

- U Turskoj mi nije pružena apsolutno nikakva pomoć! On čak nije priveden! Roditelji su došli po mene, podnijeli smo krivičnu prijavu i nalazim se u Srbiji - napisala je manekenka na svom Instagram profilu. 

Tanja Đukić je medijima ispričala da je uspjela nasilnika da ubijedi da ga neće prijaviti, kao što nije ni prethodnih puta, samo da sve zaborave i izađu napolje.

Kada je konačno pristao, stavila je naočare za sunce i prekrila modrice, a čim je otključao vrata, Tanja je pobjegla u obližnji kafić odakle je pozvala policiju. 

tanja-djukic

Foto: Privatna arhiva

Manekenku je nasilnik unakazio u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoj u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomora. 

Inače, na Tanjim profilima na društvenim mrežama ne mogu se videti fotografije s Čagrijem, dok Turčin na svom Instagramu ipak ima slike sa, sada već bivšom djevojkom. 

Modrice na glavi i telu 

Turski mediji su objavili fotografije povrijeđene Srpkinje, koja od zverskog zlostavljanja ima brojne modrice i podlive po glavi i čitavom tijelu. Ona je sama prijavila nasilnika policiji, a tamošnjim medijima je objasnila da su njih dvoje u emotivnoj vezi poslednje dvije godine, kao i da žive zajedno.  

- Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto, počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zvjerski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gdje god je stigao - ispričala je lokalnim medijima napadnuta Srpkinja. 

Ona je ispričala i da se nad njom iživljavao sedam sati, da ju je krvnički udario u glavu, te da se potom onesvijestila. Ona je kazala da se nasilnik nije zaustavio samo na nekoliko udaraca, već da je nastavio da je zlostavlja i udara nogama i pesnicama.

tanja-d

zubi

Foto: Privatna arhiva

Prijetio joj i nožem 

- Nakon toga me je, povrijeđenu i prekrivenu modricama i podlivima, odvukao u sobu i zaključao. Trpila sam bolove, bila gladna i žedna. Prijetio mi je da će me izbosti i unakaziti nožem budem li pokušala da izađem. Tek sljedećeg jutra oko 10 sati mi je otvorio vrata, nakon čega sam ja uspjela da pobjegnem iz stana i prijavim ga policiji - ispričala je Đukićeva, o čijim jezivim povredama svjedoče brojne fotografije koje su objavljene u turskim medijima. Đukićeva je kazala da je potom iskaz u policiji dala u prisustvu prevodioca. 

Osim što u turskim medijima nije objavljen identitet nasilnika, tamošnjoj javnosti i dalje nije poznato da li je policija uhapsila Đukićkinog partnera i da li je on dosad procesuiran. 

taaaaa

Foto: Facebook/Tanja Djukic

Ne propustite