VELIKA ZADNJICA I UZAK STRUK: Žene širom svijeta oduševljene OVIM TRIKOM, svake farmerke će vam stajati kao salivene

Moda i ljepota
VELIKA ZADNJICA I UZAK STRUK: Žene širom svijeta oduševljene OVIM TRIKOM, svake farmerke će vam stajati kao salivene
.

Ništa ne iritira više nego kada pronađete pantalone koje vam savršeno pristaju na bokovima, a na struku vise. To najbolje znaju žene s uskim strukom i nešto širim bokovima.

Kim Kardashian je savršen primjer ovoga oblika tijela, ali ona ima sreću da joj se sva odjeća šiva po mjeri.

Za sve one “obične” žene koje kupuju hlače u buticima, žena poznata samo kao Megan otkrila je genijalan trik s kojim će vam svake traperice pristajati besprijekorno. Objavivši videovodič u Facebook grupi “Grace Fit Guide”, korisnica je napisala: “Životni trik!!! Velika guza i uzak struk? Više se ne brinite!”

U videu, koji zbog politike privatnosti spomenute grupe ne možemo objaviti (ali zato postoje snimke zaslona koje su savim dovoljne), žena nosi traperice koje joj stoje kao salivene na bokovima, ali imaju “lufta” oko struka. Gumb na hlačama uzima jednom rukom, a drugom obuhvaća prvu petlju za provlačenje remena sa suprotne strane.

capture-10

(Foto:Printscreen)

Zatim gumb provlači najprije kroz tu petlju, čime se postiže automatski učinak sakupljanja viška materijala. Tek nakon toga žena provlači gumb kroz njegov pripadajući otvor i zakopčava hlače najnormalnije. Na kraju pokazuje rezultat i doista, nema šanse da neko može uvidjeti razliku, prenosi The Sun.

fg

(Foto:Printscreen)

Snimka je zaslužila više od 800 lajkova, a žene koje su u spomenutoj grupi nisu mogle sakriti oduševljenje. “Ovo je najkorisniji video koji sam pogledala u životu. Spasila si nam život”, jedan je od komentara žena koje imaju isti problem s trapericama.

rr

(Foto:Printscreen)

we

(Foto:Printscreen)

Ne propustite