TUGA NA ESTRADI! Preminuo otac POZNATE pjevačice! Neutješna se obratila porukom koja je SRCECEPAJUĆA!

Show
TUGA NA ESTRADI! Preminuo otac POZNATE pjevačice! Neutješna se obratila porukom koja je SRCECEPAJUĆA!
Lejlu Zahirović znamo kao učesnicu Zvezda Granda. Ona je na svom Fejsbuk profilu objavila tužnu vijest koja je rasplakala mnoge.

Lejlu Zahirović znamo kao učesnicu Zvijezda Granda. Ona je na svom Fejsbuk profilu objavila tužnu vijest koja je rasplakala mnoge. 

lej

Foto: Facebook

Njen otac Mirsad je preminuo, a ona se oprostila od njega sa veoma emotivnom porukom.

Ne znam odakle da počnem, babo moj. Prerano si otišao, ostavio me da se borim u ovom svijetu nepravde, tuge i bola. Govorio si mi proslavit ćemo tvoj rođendan kćeri kad se vratiš s puta, zajedno ćemo da slavimo tvoje uspjehe, uspone. A ti babo moj ode i ostavi me kad si mi najpotrebniji. Bio si mi sve u životu, i ostati ćeš uvijek moj ponos.

ffff

Foto: Facebook

- Sa tobom mi odlazi života pola, ali ostaješ ti da živiš vječno u mome srcu. Borila sam se da ti obezbijedim u životu i vratim sve ono što si ti uradio za mene, babo. Obećavam ti da ću da ispunim ono što si želio uvijek, da ostanem uspješna, ostvarena, a sve ću to da radim u tvoje ime, i samo za tebe. Niko te nikada nece zamijeniti, živote moj! Volim te - navela je pevačica na društvenim mrežama.

seee

Foto: Facebook

 

Ne propustite