Evo šta se stvarno dešava kad umremo: Ispovijest djevojke koja se vratila iz mrtvih LEDI KRV U ŽILAMA

Objavljeno:25.05.2019 - 21:39
A A A Times Arial

Ako ste se ikada pitali kakav je zagrobni život, ovo je savršena prilika da to i saznate!

U momentu smrti, neka čudna energija isisava vašu dušu i nosi je na drugi svijet. Nema veze na koju stranu gledate, svuda je svjetlo. Iako više nemate svoje tijelo, imate osjećaj kao da je ono tu i da mu ništa ne fali. Odjednom znate sve one stvari koje niste znali dok ste bili živi. Atmosfera je ispunjena umirujućim šapatima, gomila jedva čujnih glasova kao da pjeva samo za vas. U pozadini se čuje muzika sanjive violine, violončela, flaute i harfe.

 

Život nakon smrti ipak postoji: Jedan čovjek je to i dokazao!

jj
Foto: Thinkstock

 

Zraci svjetlosti kao da vas razumiju. Viša bića će vas pozdraviti i pomoći vam da se suočite sa novonastalom situacijom. Od ovih bića ćete dobiti bezuslovnu ljubav! A onda, kao da je neko pristisnuo dugme i pustio vam vaš život umjesto filma. Možete pogledati bilo koji dio vašeg života, od rođenja pa do smrti, kao da imate daljinski upravljač.

 

Sada možete saznati šta bi se desilo sa vama i kakav bi vam život bio u slučaju da ste donijeli drugačije odluke. Sudnji dan ne postoji. Kada vidite svoj život, prihvatićete sami sebe i sve što ste uradili.

jjj
Foto: Thinkstock
Možete izabrati novo tijelo sačinjeno od koncentrisane svjetlosti. Kakvo god telo da izaberete, nećete biti nezadovoljni njime. Nećete imati nikakve probleme jer ste sačinjeni od svjetlosti. Blaženstvo i mudrost isijava iz vašeg srca. Zračite ljubavlju!

 

Upoznaćete vašeg duhovnog vodiča, iako ga nikada niste upoznali na Zemlji, vi ste srodne duše. Ponovo ćete se ujediniti sa vašom porodicom i prijateljima. Čak i sa vašim ljubimcima. Smrt nije toliko strašna jer je duša vječna. Vi ćete nastaviti dalje u svakom slučaju!

 

j


Foto: Profimedia

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!