VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Naša pjevačica MIJENJA IZGLED! Otkrila sve DETALJE estetskih korekcija, ali OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

Show
VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Naša pjevačica MIJENJA IZGLED! Otkrila sve DETALJE estetskih korekcija, ali OVO NIKO NIJE OČEKIVAO
.

Pjevačica Ana Bekuta, koja će u septembru napuniti 60 godina, izgleda bar deceniju mlađe, zahvaljujući raznim neinvazivnim metodama podmlađivanja kojima se ona, u posljednje vrijeme, sve češće podvrgava. Ali kako je ona istakla, još uvijek nije radila nijednu plastičnu niti rekonstruktivnu operaciju, ali ne bježi ni od toga kada za to dođe vrijeme. 


- Još uvijek ne razmišljam da idem pod nož i da se podvrgavam plastičnim operacijama, a već sam probala i svakodnevno koristim sve što je u domenu lasera, vakuuma ili nečeg što ne boli, a pomaže - kaže iskreno pjevačica i ističe da je odnedavno postala prometerka jednog kozmetičkog salona koji u svojoj ponudi ima najsavremenije proizvode, tehnike i aparate za negu kože.

"Trenutno zatežem vrat i podbradak specijalnim vakuumom i laserskim zracima, ali još uvijek ne razmišljam o operacijama" - otkriva pevačica za "Alo".


Takođe, pjevačica je, kako kaže, svoj život promijenila iz korijena, pa je tako i navike promijenila. Sada pazi šta jede, ne pije alk.ohol, ima više energije i izgubila je na kilaži.

Ne propustite