UZEO JE POLOVINU KROMIRA, A ONDA NAM JE JEDNIM POTEZOM OLAKŠAO ŽIVOT: Obožavat ćete ovaj trik!

Praktična žena
UZEO JE POLOVINU KROMIRA, A ONDA NAM JE JEDNIM POTEZOM OLAKŠAO ŽIVOT: Obožavat ćete ovaj trik!
.

Nikad jednostavniji trik pruža nikad ukusniji roštilj, ovog ljeta će vam ovo itekako poslužiti.

Ako vam se češće nego što želite da priznate dogodi da vam se meso zalijepi za rešetku, a dešava se čak i najboljima. Ovog ljeta sve probleme riješit će vam jedan najobičniji krompir.

Sve što treba da uradite jeste da svjež krompir presiječete na pola i tom polovinom krompira premažete vrelu rešetku prije nego što na nju stavite meso.

rostilj

(Printscreen)

To je bukvalno sva filozofija koja će vam omogućiti da svaki komad mesa bude savršeno ispečeno i da se nijedno ne zalijepi za rešetku.

A još jedna dobra strana ovog trika je da će rešetke poslije njega postati mnogo lakše za čišćenje. Bolji ukus mesa i manje ribanja poslije? Svakako vrijedi probati, naročito zato što vas zaista ne košta baš ništa da pokušate ovaj eksperiment.

Pogledajte video:

Ne propustite