OVIH 9 SNOVA NIKAD NE IGNORIŠITE, PORUČUJU VAM NEŠTO JAKO VAŽNO: Šta znači ako sanjate da ste BEZ ODJEĆE u javnosti?

Porodica i zdravlje
OVIH 9 SNOVA NIKAD NE IGNORIŠITE, PORUČUJU VAM NEŠTO JAKO VAŽNO: Šta znači ako sanjate da ste BEZ ODJEĆE u javnosti?
.

Postoje snovi koji nam mogu da ukažu na neke probleme u našem životu kojih možda nismo ni svjesni i zbog toga ne bismo smjeli da ih ignorišemo.

 1. Kutije

Prikrivanje, tajne i razočaranje

Ako sanjatekutije, vaša podsvest pokušava da vas upozori na neko prikrivanje. Može da bude da vi strahujete da neko krije nešto važno od vas ili možda vi krijete tajnu od drugih. Ovaj san može da znači i da ste spremni da otkrijete neku tajnu.

Ako ste u snu pogledali u kutiju i ona je prazna, to može da znači da ste zbog nečega razočarani.

2. Padanje

Nedostatak kontrole, opasnost i tjeskoba

Vrlo uobičajen san u kojem se osoba osjeća kao da pada. Može da vas upozori na to da vam nešto u vašem životu izmiče kontroli.

Možda se bojite neuspjeha ili vam neki nepromišljeni životni postupci ‘stižu na naplatu’.

Ako stalno sanjate da padate, to može biti znak da je vreme da počnete da se bavite nekom aktivnošću koja pomaže kod teskobe poput meditacije ili joge.

falling-dreams

(Dreamstime)

3. Mačke

Ženstvenost, duhovnost i moć

Ako sanjate mačke to može da znači da bi više trebalo da se povežete sa svojom ženstvenošću. To možete da ostvarite čvršćim vezama sa svojim prijateljicama. Ako vam se pojave mačke u snu one mogu da znače i da bi trebalo da poradite na svom samopouzdanju.

Mačke u snu mogu da vas dovedu i do svojevrsnog duhovnog prosvetljenja.

4. Mravi

Potpora, naporan rad i razdražljivost

San o mravima ili nekim drugim insektima može da znači da vas nešto u vašoj svakodnevici ‘svrbi’, odnosno muči ili smeta. Kroz taj san podsvest vam govori da se suočite s tim problemima umjesto da ih puštate da se gomilaju.

Mravi su takođe pokazatelj vašeg uverenja da zajednički rad daje najbolje rezultate jer su mravi poznati po tome da sve rade zajednički. Ovaj san takođe znači da cijenite vaš odnos s prijateljima i porodicom.

5. Kosa

Se*sualnost, status i sloboda

Ako sanjate kosu to može da znači da imate problem s prihvatanjem vlastite se*sualnosti. Kosa takođe simbolizuje želju za povezivanjem s drugim ljudima, sve dok znate na čemu stojite bez obzira radilo se o ljudima s posla, prijateljima ili partneru.

A ako sanjate baš dugu kosu, to znači da žudite za slobodom. Možda je vrijeme da se riješite nekih stvari koje vas bespotrebno sputavaju i koče.

6. Voda

Ambicija, rizik i fluidnost

San o vodi ukazuje na to da ste ili osoba koja voli da rizikuje ili biste voljeli više da rizikujete u životu. Imate velike ciljeve i vaša podsvijest vam govori da ne odustajete od njih. Možda se bojite da rizikujete, ali san o vodi govori vam da ste vjerovatno spremni da učinite neku promenu u svom životu, odnosno – da rizikujete.

Zapamtite, ne možete da dobijete ono što želite osim ako ne probate. Ako sanjate vodu to takođe znači da volite kada život teče lagano. Žudite za jednostavnim i prijatnim životom.

voda-pixabay-04

(Profimedia)

7. Put

Sudbina, putovanje i jednostavnost

Ako sanjate samo jedan put to vam podsvijest govori da pojednostavite stvari. Pokušajte iz svog života da izbacite dramu koja vam komplikuje svakodnevicu. Umjesto toga, fokusirajte se na jedan, sopstveni put i svoje životno putovanje koje vas može odvesti na neko posebno i predivno mjesto.

Nemojte da se bojite da se uputite na to putovanje imajući na umu da se na kraju sve završi dobro.

8. Blato

Nepokretnost, rast i nemir

Ako sajate blato to može da znači da ste u životu ‘zapeli u blatu’ odnosno da morate da se maknete od nekih negativnih stvari koje vas sprječavaju da budete sretni. Blato može da znači i da osjećate nemir i da postoje nerazrešen stvari u vašem životu.

Blato takođe simbolizuje rast i ponovno rođenje pa san o blatu shvatite i kao podsjetnik da uvijek možete da počnete ispočetka, bez obzira o kojem aspektu vašeg života, kojim niste zadovoljni, se radilo.

9. Zelena boja

Ljubav, isceljenje i strast

Ako sanjate zelenu boju, to znači da se osjećate sretnim. Volite ljude oko sebe i osjećate da oni vole vas. Ako još ne živite punim plućima i uživate u svakom danu, ovim snom podsvijest vam govori da bi trebalo. U vama se krije potencijal strastvenog radnika, prijatelja i ljubavnog partnera.

San o zelenoj boji takođe upućuje na to da prolazite kroz proces emocionalnog zaceljivanja. Takve stvari traju, a porodica i prijatelji mogu da vam pomognu da brže ozdravite.

10. Goli u javnosti

Osuđivanje, ranjivost i privatanje

Većina ljudi barem jednom je sanjala da je gola u javnosti. To je zato jer ovaj san simbolizuje strah koji svi imamo: strah od osuđivanja. Otvoriti se prema svijetu možda nije lako, ali pokažete li drugima svoju ranjivost, to će zapravo umanjiti negativne osjećaje i strah od osuđivanja.

Krajnji cilj uvijek je da prihvatimo sami sebe takvima kakvi jesmo. Vaša podsvijest želi da budete ponosni na sebe. Ako sanjate da ste goli u javnosti, to znači da je krajnje vrijeme da osobi u ogledalu počnete govorite ‘volim te’.

Ne propustite