SANJA JE OMILJENA VODITELJICA U SRBIJI, A PRIJE 12 GODINA GLUMILA JE U OVOM DOMAĆEM FILMU: Evo kako je izgledala (VIDEO)

Show
SANJA JE OMILJENA VODITELJICA U SRBIJI, A PRIJE 12 GODINA GLUMILA JE U OVOM DOMAĆEM  FILMU: Evo kako je izgledala (VIDEO)
.

Voditeljica popularnog muzičkog šoua "Zvezde Granda", Sanja Kužet (34), prije 12 godina oprobala se na filmskom platnu.

Iako nije dobila jednu od glavnih uloga, Sanja je u filmu "Šejtanov ratnik" glumila djevojku Senku, koju su svi primijetili. U glumačkim vodama se nije zadržala, ali odmah smo primijetili da je prije više od decenije bila jednako lijepa kao i danas.

sanja1

(Printscreen)

Na 0:56 minutu možete pogledati kako se Sanja snašla u ovoj ulozi.

Sanja se u mladosti, uporedo sa studiranjem na Geografskom fakultetu, bavila manekenstvom, a onda se na nagovor tetke pojavila na audiciji za TV lica televizije BK i tako je njena voditeljska karijera počela. Zatim je prešla na "Pink", gdje je radila u informativnim i zabavnim emisijama, a ostala je upamćena kao voditeljka emisije "TV Bingo".

sanja

(Printscreen)

Pored "Šejtanovog ratnika" pojavila se 2010. i u filmu "Doba nevinosti", a danas je angažmanom u "Zvezdama Granda" jedna od omiljenih voditeljica u Srbiji.

Iz višegodišnje veze sa biznismenom, direktorom marketinga jedne automobilske kuće, Nemanjom Živojinovićem ima dva sina Andriju i Strahinju.

sanja

(Instagram)

Ne propustite