HOROR U NJEMAČKOJ, RADI I HARISU EKSPLODIRALO AUTO: Vatra KULJALA na sve strane, DRAMA!

Aktuelno
HOROR U NJEMAČKOJ, RADI I HARISU EKSPLODIRALO AUTO: Vatra KULJALA na sve strane, DRAMA!
.

Pjevački par Rada Manojlović i Haris Berković doživjeli su stravično iskustvo kada su sletjeli na aerodrom u Njemačkoj, gdje su bili angažovani da nastupaju.

rada

Foto: Printscreen

Naime, kako saznaje "Scandal", menadžer koji ih je vozio do Frankfurta, navodno ih je doveo u životnu opasnost zbog neispravnog vozila u kom su se svo troje nalazili.

- Kada su stali na jednom semaforu, automobil je buknuo ispod haube, a vatra je planula dva metra uvis! Sve se munjevito dešavalo, kao na filmu! Ispostavilo se da je dotok goriva do motora bio u kvaru i da se sve zbog toga desilo, a da sve bude još gore, u gepeku automobila se nalazila plinska boca koja je pod pritiskom eksplodirala - ispričao je izvor za spomenuti nedeljnik, dodajući da je automobil eksplodirao kad su se udaljili od kola.

rada-i-haris3

Foto: Printscreen

- Kada se sve smirilo, Rada i Haris su saznali da on (prim.aut. menadžer) nije odradio tehnički pregled i veliki i mali servis automobila, te da je do eksplozije došlo njegovom krivicom, ali nisu htjeli da mu zamjeraju. Bilo im je jedino važno što su sačuvali glave na ramenima - otkrio je izvor.

 

Ne propustite