OVO JE SRAMNO! IRMA GASTIGLA IZ BOLNICE NAKON KRVARENJA: Pogledajte kako izgleda nakon udarca! Dario SVE zgrozio (FOTO)

Aktuelno
OVO JE SRAMNO! IRMA GASTIGLA IZ BOLNICE NAKON KRVARENJA: Pogledajte kako izgleda nakon udarca! Dario SVE zgrozio  (FOTO)
.

Sinoć se u rijalitiju "Parovi 7" dogodio incident kada je pjevačicu Irmu Sejranić udario Dario Šogorović nakon što ga je provocirala pjevušeći mu pjesmu u neposrednoj blizini.

On ju je iz sve snage udario u stomak i međunožje i oborio je na pod. Irma je potom osjetila jake bolove, a rano jutros je i hitno prevezena u bolnicu na pregled jer prokrvarila.

Nakon doktorskih pregleda i lijekova koje je dobila, Irma se bolje osjeća, a vratila se i u luksuznu zemunsku vilu gdje je nastavila da se svađa sa Šogorovićem. Upravo je taj nasilnički incident tema večeri u emisiji "Upoznajte Parove", te su ratne sjekire ponovo otkopane.

Na Irmi se sada ne vide posljedice žestokog udarca nogom, a Dario se izvinio zbog nasilnog ponašanja.

- Nemam šta puno tu da kažem. Moje ponašanje od sinoć nema nikakvo opravdanje. Izvinjavam se svima što su to gledali. Najviše me je stid zbog tog događaja - rekao je Šogorović.

aaw
Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7
- Meni nije jasno zbog čega je to uradio, nikakvog povoda mu nisam dala - rekla je ona, da bi Šogorović ponovo zgrozio ostale učesnike pričom da je i Irma kriva zato što ju je udario. A razlog je besmislen.

a

- Irma je ta koja je oduvijek pokušavala da priča sa mnom, uhodila me je - pravdao se Dario.

 

Ne propustite