OBRATITE PAŽNJU: Ovih šest promjena može biti znak da vas partner vara, broj 5 je stvarno znak za uzbunu

Zanimljivosti
OBRATITE PAŽNJU: Ovih šest promjena može biti znak da vas partner vara, broj 5 je stvarno znak za uzbunu
.

Iako vam vjerovatno mijenjanje rutine ne zvuči kao nužno loša stvar, ako dolazi u kombinaciji s "malim glasom" u vašoj glavi koji uporno govori da nešto nije u redu, vrijeme je da se zapitate o odnosu s partnerom. 

No ovo su signali koji bi mogli upućivati na to da vas partner možda vara.

Tragovi na odjeći

Ovo je jedan od najuočljivijih znakova, ali ga žene često ignoriraju i same sebi nude brojna opravdanja i obrazloženja. Ipak, obratite pažnju na to miriše li vaš partner drugačije i ima li neobične ožiljke po tijelu, savjetuje Daily Mail.

Zadržavanje na poslu

Ako je vaš partner počeo neobično često ostajati dulje na poslu, češće odlaziti na poslovna putovanja ili trošiti značajno više novca na izlaske, vrijeme je da obratite pažnju gdje, kako i s kim vaš partner provodi svoje vrijeme.

Sređivanje

Vaš partner se nikad nije volio sređivati, ali to se odjednom promijenilo? Ako on odjednom provodi više vremena ispred ogledala i dulje bira što će obući, to može biti loš znak.

Tišina i zamišljenost

Oduvijek ste odlično funkcionirali i uvijek ste imali brojne teme za razgovor, ali se to sada promijenilo? Ni to nije dobar znak.

Optužuje vas

Vaš partner vaš često optužuje za ljubomoru i govori da nešto skrivate od njega? Paradoksalno, ali ovo je vrlo čest obrazac ponašanja preljubnika jer pokušavaju na partnera prebaciti krivnju koju osjećaju zbog onog što rade.

Skriva mobitel

Mobitel rijetko ostavlja na stolu, stalno mu je u rukama i svako malo baca pogled na njega ili se javlja na pozive koji dolaze u čudno doba dana ili noći. Da, još jedan znak koji nikako ne biste trebali ignorirati...

Ne propustite