RECI JAVNO ŠTA MISLIŠ O LUNI, CECINOJ DJECI I HUMANITARNIM AKCIJAMA: Kija Koskar javno uputila poruku Slobi, PREPUCAVANJE SE NASTAVILO!

Show
RECI JAVNO ŠTA MISLIŠ O LUNI, CECINOJ DJECI I HUMANITARNIM AKCIJAMA: Kija Koskar javno uputila poruku Slobi, PREPUCAVANJE SE NASTAVILO!
.

Kristina Kockar i Sloba Radanović posvađali su se kada je on javno uvrijedio njenu majku, a Kija mu nije ostala dužna.

Iako je Sloba želio da se njihova rasprava privatno završi, Kija je sve što misli objavila na Instagramu.

"Fanova mog prlvatnog života kojI toliko žele da ga uređuju i fanovi mog bivšeg muža mogu slobodno da me otprate. Moja karijera nije bivši muž koji koristl svaku prillku da me u javnosti blati all ne lično, nego da na kraju ispadne on svetac, a ima šta da kaže van kamera. Pošto da govoriš istinu šta misliš o Luni, njenoj porodici, Cecinoj djeci, humanitarnin akcijama, Đaniju,Jali i Bubi i tog našeg menadžera kojeg si pljuvao ljetos, o Ani K, Editi i na kraju kako nazivaš svoje fanove koji ti dolaze na nastupe i kako se tvoje obezbjeđenje obraća njima dok se ti smiješ", dio je poruke Kije Kockar, koja se tu nije zaustavila:

1854771-screenshot-53-ff

"I ko ne želi javno odgovor - ne vrijeđa javno. Dosta toga smo mi riješavali u 4 zida i ovo bi, ali kad hoćeš javno - dobićeš javno. A ti koji mene osuđuju što ti odgovaram za nešto sto si ti postavio na stori aludirajući na moju majku - nisu normalni kao i ti. Vidimo se 27."

1854769-screenshot-54-ff

Sve što je Sloba napisao na društvenim mrežama bilo je: "Omg (engl. o, moj bože).

1854773-screenshot-52-ff

Ne propustite