ISPLIVALO SVE! ANA KORAĆ ZAVODILA DUŠKA TOŠIĆA, KARLEUŠA ĆE POLUDJETI: Evo šta se događalo između njih!

Show
ISPLIVALO SVE! ANA KORAĆ ZAVODILA DUŠKA TOŠIĆA, KARLEUŠA ĆE POLUDJETI: Evo šta se događalo između njih!
.

Ana Korać oduvijek je bila slaba na mlade i zgodne sportiste, pa je tako navodno jednom prilikom startovala fudbalera Duška Tošića i tenisera Viktora Troickog. Međutim, nije imala sreće, jer su je obojica ignorisali.

Kako piše "Kurir", aktuelna učesnica "Zadruge" je prije dvije i po godine putem Instagrama slala poruke fudbaleru koji je tada igrao u Turskoj, da bi šest mjeseci kasnije startovala i poznatog tenisera.

Iako se nadala da će imati prođu, ona nije dobila ni njihov odgovor, a kamoli nešto više od toga.

jkdusko-inst

(Instagram)

"Prije nego što je prvi put ušla u rijaliti, starleta je imala želju da bude u vezi s nekim poznatim sportistom. Oduvijek je maštala o bogatom fudbaleru, košarkašu, teniseru ili vaterpolisti. Ali uglavnom su se za nju lijepili biznismeni, od kojih je imala koristi, ali nikada nije bila dovoljno sretna. U više navrata je govorila kako zavidi Jeleni Karleuši jer ima sve što joj je potrebno u životu. Tako je i došla na ideju da njenom mužu Dušku pošalje poruku na Instagramu.

anaiii

(Printscreen)

Mislim da mu je prvo u inboksu prokomentarisala jednu fotografiju na kojoj je sam, da bi zatim rekla da joj se javi kada bude u Beogradu da idu u neki provod. Tošić je poslije nekoliko dana pročitao poruku, ali nije joj ništa odgovorio, čak je nije ni zapratio - otkriva izvor i dodaje da je Ana na istu foru pokušala da zavede i Troickog.

"Viktoru je također pisala. Prokomentarisala mu je sliku na kojoj je sam i onda mu pisala u inboks. Za razliku od Tošića, teniser nikada nije ni vidio tu poruku. Čak i da ju je vidio, vjerovatno joj ne bi odgovorio, jer da ga zanima šta mu pišu djevojke, sigurno bi je otvorio do sada - završava izvor o teniseru koji je takođe oženjen.

ana-koracig1

(Instagram)

Ne propustite