BIO JE VODITELJ "GRAND PARADE", A ONDA SE POVUKAO: Nabacio kilograme i danas OVAKO IZGLEDA, ostavit će vas bez teksta! (FOTO)

Show
BIO JE VODITELJ "GRAND PARADE", A ONDA SE POVUKAO: Nabacio kilograme i danas OVAKO IZGLEDA, ostavit će vas bez teksta! (FOTO)
.

Tihomir Tepić bio je jedno od omiljenih televizijskih lica, a svi ga pamte kao voditelja "Grand Parade".

Ovaj voditelj je zajedno sa Draganom Katić vodio jednu od najgledanijih muzičkih emisija na ovim prostorima.

A, onda bi mnogi koji nemaju kablovsku televiziju, pomislili da je skroz nestao. Inače, Tihomir je završio Fakultet za oblikovanje i dizajn tekstila.

Međutim, Tepić se i dalje bavi voditeljskim poslom i to naravno na "Grand" televiziji. Međutim, retko ga možete vidtei u tabloidima, a za to ima i objašnjenje.

"Vijesti u tablodima ili paparaco fotke, namještene ili ne, neće mi platiti račune. To sam odavno shvatio, pa ne dajem povoda i ne želim da se eksponiram na taj način. Moj posao je da budem spona između pjevača i gledatelja, a ne glavna tema u tračevima - rekao je ranije on za "Novosti".

"Slobodno vrijeme koristim da pobjegnem od grada i vreve, da se udaljim od svih tehnologija i inovacija sadašnjice - priznaje ovaj Novosađanin, te dodaje:

"Nekad mi je i mirni Novi Sad previše užurban, pa volim da odem na salaše, etno-sela, da se baš izolujem. Ponekad pomislim da sam pravi penzioner. Ali shvatio sam da samo tako mogu da ostanem svoj i da se sačuvam od stresa koji nosi današnjica."

 

Ne propustite