PILA JE ČAŠU OVOG NAPITKA 7 DANA NA PRAZAN STOMAK I PREPORODILA SE: Obnavlja jetru, bubrege, kožu čini elastičnijom i to nije sve!

Zdrav život
PILA JE ČAŠU OVOG NAPITKA 7 DANA NA PRAZAN STOMAK  I PREPORODILA SE: Obnavlja jetru, bubrege, kožu čini elastičnijom i to nije sve!
.

Svi znamo da limunada u našem tijelu stvara idealno PH okruženje, a evo i kako utiče na naše tijelo

Čaša tople limunade ujutru stimulište probavni sistem i pomaže vam da se oslobodite viška kilograma.

Ispijanje limunde svaki dan, blagotvorno djeluje na kožu. Voda je hidrira iznutra, a vitamin Csmanjuje bore i ostale znake starenja. Ovaj vitamin je zaslužen za sintezu kolagena koji koži omogućuje elastičnost.

Čaša limunade na prazan stomak stimuliše pravilan rad jetre i bubrega, što znači da iz tijela izbacuje toksine.

profimedia-0293141019-833x476

(Foto: Profimedia)

Limunada alkalizuje tijelo što doprinosi brzom gubitku kilograma. Limun je bogat vlaknima i pektinom, što zanči da crijeva  održava u odličnoj formi.

Čaša limunade svako jutro, može uspješno da zamijeni kafu, jer podiže energiju, budi  telo i omogućava mu pravilan rad tokom cijelog dana.

profimedia-0133759189-1000x0

(Foto: Profimedia)

Oto Varburg je proveo 24 godine svog života pokušavajući da dokaže činjenicu da se u slabo alkalnoj sredini (koje omogućava limunada), ćelije raka ne razmnožavaju. 1932. godine dobio je Nobelovu nagradu za hemiju. Njegovi učenici su kasnije dokazali da se paraziti, virusi, bakterije i gljivice NE razvijaju u ovom okruženju.

profimedia-0293141019-833x476

(Foto: Profimedia)

Ne propustite