ČIPKANE GAĆICE SA ZANIMLJIVOM PORUKOM: Sin Lepe Brene izašao iz stana pa ga dočekalo NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE!

Show
ČIPKANE GAĆICE SA ZANIMLJIVOM PORUKOM: Sin Lepe Brene izašao iz stana pa ga dočekalo NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE!
.

Mladog pjevača Stefana Živojinovića jedno jutro sačekalo je ne(prijatno) iznenađenje pred vratima stana u koji se nedavno preselio.

Naime, miljenik djevojaka Stefan Živojinović je na kvaki pronašao okačene ženske crvene čipkane gaćice u kojima je bila poruka.

61386732-stefan-zivojinovic

(Instagram)

"Stefan je to jutro žurio na gostovanje povodom promocije pjesme „Od večeri do jutra“. Nije mogao da vjeruje kada je otvorio vrata i shvatio da mu pred nosem visi crveni ženski veš. Nije znao šta da radi sa tim, a onda je vidio zakačenu poruku na kojoj je bio samo broj telefona bez potpisa. Navikao je on da dobija poklone, takve stvari su se dešavale i ranije pre nego što je kao pjevač postao mnogo više popularan među ženskim polom. Međutim, nikada ovakvu vrstu poklona nije dobio - kaže naš izvor blizak pjevaču, i dodaje:

stefan-zivojinovic

(Instagram)

"Stefana je ovo zabavilo, ali ujedno mu nije bilo svejedno jer je shvatio da su njegovi obožavatelji saznali gde živi, a među njima može biti posesivnih. Postao je svjestan da ga je taj neko pratio, a to nije nimalo prijatno.

stefan-i-brena

Ne propustite