ŠTA SE DEŠAVA U SRBIJI? Politički protivnici Aleksandra Vučića spremaju NAPAD NA CRKVENOG IRINEJA?

Region
ŠTA SE DEŠAVA U SRBIJI? Politički protivnici Aleksandra Vučića spremaju NAPAD NA CRKVENOG IRINEJA?
Nevjerovatne scene u susjedstvu...

Mlađan Đorđević, mozak protesta „1 od 5 miliona“, organizovao je haos za Sveti arhijerejski sabor SPC, kada će biti i prekinut govor predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, prenosi Kurir.

Đorđević, koji je i kum Dragana Đilasa, na Ostrogu se našao sa vladikom Amfilohijem i određenim krugom vladika i crkvenih velikodostojnika i već spremio napad na Saboru. Na fotografijama se vidi Đorđević, u društvu vladike crnogorsko-primorskog Amfilohija, i još nekoliko glavešina Srpske Pravoslavne Crkve.

EKSKLUZIVNO! SPREMA SE HAOS NA SABORU SPC: Đilasov kum i glavni operativac Mlađan Đorđević organizuje napad na patrijarha Irineja i predsednika Aleksandra Vučića!

Đilasov kum i glavni operativac priprema i ubjeđuje vladike da napadnu patrijarha i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sutra, tokom Sabora SPC. Đorđević je na sraman način iskoristio današnju slavu Svetog Vasilija Ostroškog, i došao na svetilište, gdje lobira za pobunu u vrhu Srpske pravoslavne crkve.

Podsejtimo, predsednik Aleksandar Vučić je izjavio da je ponosan što će imati priliku da u ponedjeljak prisustvuje Saboru SPC na kojem će govoriti o Kosovu i Metohiji, poziciji Srbije i odnosu države prema crkvi, kao i da će istinama i činjenicama odgovoriti svima onima koji su tražili "njegovu anatemu i govorili najlošije stvari o njemu".

Ne propustite