Vikend horoskop : Ovo je dan za iznenadne dobitke, ALI SAMO AKO URADITE OVO!

Horoskop
Vikend horoskop : Ovo je dan za iznenadne dobitke, ALI SAMO AKO URADITE OVO!
,

Predstoji nam uzbudljiv vikend, pun avantura, velikih promjena i novih ideja...

horoskop


Merkur će u petak obrazovati aspekt, ali ovog puta trigon sa Jupiterom. Nove avanture će biti pred nama, kao i sjajna energija koja nosi optimizam, puno smijeha i uzbudljivih putovanja. Lako pronalazimo riješenja, možemo da uočimo svrhu u svemu što radimo, a isto tako širimo svoje vidike i oslobađamo se ograničenih pogleda. Ideje koje nam naviru su grandiozne i postoji velika želja da se odmah sprovedu u djelo. Ovo je dan kada možemo rješavati i pravne stvari (npr. papirologiju), planirati putovanje ili odlučiti da upišemo novi kurs. 

horoskop-astro-08-620x0

U subotu nema planetarnih aspekata, ali će Mesec obrazovati konjunkciju sa Uranom u znaku Bika. Ovo je dan kada možete napraviti određene promjene, bilo da se one tiču vašeg doma i porodice ili vas samih. Bićemo privučevni svim neobičnim stvarima, ali će nam prijati i da uživamo u komforu i dobroj hrani. Mogućnost iznenadnih dobitaka, dan pun iznenađenja i obrta koji nas motivišu da se učimo prepuštanju životnim tokovima.

horoskop-1-1


U nedelju će Mars biti u opoziciji sa Jupiterom, tako da će nam biti potrebna mogućnost da vidimo širu sliku uprkos izazovnim događajima sa kojima se možemo susresti. Ovaj aspekt ponekad može govoriti o kaznama, a budući da je Mars u Blizancima, usporite na putu! Sve što je van zakonske forme izlazi lako na površinu, a sve ono što nam stvara osjećaj nepovjerenja, ima za cilj da nas pokrene na dubljem nivou – poruka ovog dana je da kroz jednu ispravnu akciju možemo biti van okvira negativne simbolike, a gradeći osjećaj povjerenja, moći ćemo da stvorimo veliku viziju! 
blic

Ne propustite