NEOČEKIVANO POMIRENJE Brena GODINAMA nije htjela ni da čuje za NJU! Pjevačice zakopale ratne sjekire, pa obnovile saradnju

Show
NEOČEKIVANO POMIRENJE Brena GODINAMA nije htjela ni da čuje za NJU! Pjevačice zakopale ratne sjekire, pa obnovile saradnju
-

  Vesna Zmijanac i Lepa Brena su se pomirile nakon dužeg vremena. Odnos između koleginica popravio se kada se Vesna pojavila u jednoj emisiji "Grand" televizije što je označilo pomirenje između nje i Brene. 

lepa-brena-facebook-16

Brena se na Vesnu naljutila prije tri godine kada je Vesna otišla u "Farmu" i ostavila na cjedilu Sašu Popovića i nju.

zvezde-granda

- Vesna i Brena bile su u svoje vrijeme dvije najveće zvijezde, ali često su se bockale i prepucavale preko medija. Vesna je ozbiljno zamjerila Breni to što joj nije čestitala rođenje unuke Ree, ali uz posredovanje Saše Popovića nekako je prešla preko te uvrede i pristala da uđe u žiri jedne emisije. Sve je bilo odlično dok Vesna bez ikakve najave nije otišla na "Farmu" i ostavila ih u čudu, iako su imali precizan ugovor. Brena i Saša ostali su u čudu, ovakav potez su najmanje očekivali od profesionalca Vesninog kalibra i tada su je precrtali - navodi izvor. 

5a9fd335-ea18-41ee-8095-0d4e0a0a0a67-vesna1-690x480
- Ona je kod nas bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. Ne znam kako naš zakon još dozvoljava da se prikazuje agresivnost u tim programima. To je takvo degradiranje čovjeka u svakom smislu - rekla je Brena svojevremeno.
svet

Ne propustite