PET NAJOKRUTNIJIH ZNAKOVA ZODIJAKA: Ne znaju šta je savjest, uživaju u tuđoj patnji!

Horoskop
PET NAJOKRUTNIJIH ZNAKOVA ZODIJAKA: Ne znaju šta je savjest, uživaju u tuđoj patnji!
Oni uživaju u tuđoj patnji. Okrutni su, zlobni i osvetoljubivi, a ako im se zamjerite, često ćete zbog te odluke višestruko zažaliti.

Oni uživaju u tuđoj patnji. Okrutni su, zlobni i osvetoljubivi, a ako im se zamjerite, često ćete zbog te odluke višestruko zažaliti.

Astrologija otkriva koji su najokrutniji od svih znakova Zodijaka!

Škorpija

Škorpija je najokrutniji od svih znakova. Oni nemaju problema da zgaze nekoga ko im se nađe na putu i/ili manipulišu njima da bi dobili ono što žele. Okrutni su i obično nemaju nikakvog saosjećanja prema ljudima koje povrijede, štaviše, ponašaju se kao da su oni krivi što su im se našli na putu. Jedna od stvari koje Škorpije rade jeste to što pričaju o pretpostavkama koje o vama imaju (o vašim motivima, namjerama i vrijednostima) i reaguju na njih bez da otkriju jesu li te pretpostavke istinite. Teško je braniti se kad ste optuženi za stvari koje nisu nužno istinite. Škorpija voli da drži ljude van ravnoteže, tako da kad udare, njihove žrtve se lako raspadaju.

Rak

Može da izgubi kontrolu nad svojim emocijama i postane jako posesivan. Ako se osjeća ugroženim ili ima osjećaj da će nešto izgubiti, preći će u ofanzivu. Kad se ovako osjećaju, postaju okrutni i čini se da instinktivno znaju gdje da udare kako bi protivniku uzrokovali najviše bola. Čini se da Rak nema strah od posljedica svojih postupaka i da reaguju bez razmišljanja o uništenju koje mogu da prouzrokuju. Iako osjećaju krivicu i kajanje, to se događa dugo nakon okrutnog delovanja. Ne želite da se petljate s nekim koga vole, jer neće prezati da vam vrate svu bol koju ste nanijeli njihovim voljenima.

ho-2

Jarac

Ovaj znak ima mračnu stranu, a kad ode na to mračno mesto, krši sva svoja uobičajena pravila. Oni će postati strašno okrutni ako im to može pomoći da napreduju u karijeri ili u osveti neprijatelju. Čini se da uživaju u tuđoj nesreći i radosno će ispričati priču u kojoj je neko ko ih je povrijedio dobio karmičku kaznu. Okrutnost pokazuju otvoreno uživajući u tuđoj nesreći.

Ovan

Jak je na riječima, a njegove izjave mogu da budu pune otrova. Okrutni su kad ih neko naljuti ili uznemiri, i to kod njih podstiče bujicu zlobnih izjava, a da ni na sekund ne razmisle o tome kako će to povrijediti drugu osobu ili kako će to izgledati. Oni su takođe toliko konkurentni da mogu da budu odvratni kao pobjednici i najgori gubitnici. Bilo kakvo takmičenje s Ovnom može vas dovesti do toga da iskusite njihov otrov i zlu "duhovitost". Kad se ohladi ili postane svestan šta radi, smiriće se i ponovo postati zabavni šarmer. Ali povredu neće brzo zaboraviti.

Lav

Lavovi su toliko popularni i harizmatični da ih je teško ne voljeti. Ali, kad se osete ugroženo ili da im neko preotima centar pažnje, brzo postaju nemilosrdni i samo će čekati pravi trenutak da vas rastrgnu na komadiće. Čini se da Lavovi znaju tačno kako da izvrše svoju osvetu koja će slučajnim posmatračima izgledati slučajno ili bezazleno, a žrtvu će u potpunosti uništiti. Oni će igrati prljavo i neće se suzdržavati ako namjeravaju da vas unište. Nikad nije dobra ideja zamjeriti se Lavu jer njihove kandže ostavljaju duboke ožiljke.

Ne propustite