VOZAČI OPREZ: Ceste su mokre i skliske

Region
VOZAČI OPREZ: Ceste su mokre i skliske
.

Zbogvjetra je samo za osobna vozila otvorena dionica autoceste A6 Rijeka - Zagreb između Kikovice i Delnica, a na Jadranskoj magistrali Novi Vinodolski - Senj (DC8) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost na autocesti A1 između čvorova Zadar 2 i Skradin. Mogući su odroni, javio je HAK u 7 sati.

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. 

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 u blizini odmorišta Brodski Stupnik u smjeru Lipovca promet ide po dvije prometne trake

Zbog oštećenog slivnika na autocesti A6 Rijeka - Zagreb na čvoru Čavle u smjeru Zagreba promet teče usporeno uz ograničenje brzine 40 km/h.

Zbog skliskog kolnika na autocesti A7 Rupa - Žuta Lokva u tunelu Trsat u smjeru GP Rupa promet teče usporeno uz ograničenje brzine 50 km/h.

Kolona teretnih vozila na autocesti A3 Bregana - Lipovac pokraj naplatne postaje Bregana u smjeru Slovenije proteže se oko 2 km.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Ne propustite