ŽIVI SA 2 ŽENE! SELO BRUJI O NJEMU I: On je VANZEMALJAC! Mlađa trudna došla im u kuću, a ova mu prva žena prihvatila sve!

Region
ŽIVI SA 2 ŽENE! SELO BRUJI O NJEMU I: On je VANZEMALJAC! Mlađa trudna došla im u kuću, a ova mu prva žena prihvatila sve!
.

Ja sam u kući opozicija, a žene su vlast, znam da mnogi misle da nisam normalan, ali mi gledamo svoja posla, kaže uz osmjeh domaćin iz sela Trudelj kod Gornjeg Milanovca

Radiša Jovanović iz sela Trudelj kod Gornjeg Milanovca već više od 10 godina živi sa dvije žene, sa kojima ima šestoro djece, a kaže da je zbog toga najbogatiji čovjek u Srbiji!

selo


Sa prvom ženom Stojankom Jovanović živi već 20 godina i imaju tri sina i ćerku, a druga žena Ana došla je pre deset godina i podarila mu dvije djevojčice. Iako su ovakav način života žestoko osuđivali rodbina, prijatelji i dio mještana, a sveštenici ga zaobilazili, Radiša kaže da ne haje mnogo za to.

ovce-a5ea6f4cbb8aff1c223ec45ef29e8469-view-article-new

pita4


Jedna kuha, druga čuva stoku


- Ja sam najbogatiji čovek na svijetu, imam čak dvije ljepše polovine i šestoro djece! Imam šest sokolova i ponosan sam na to. Znam da mnogi misle da nisam normalan, ali mi gledamo svoja posla. Šta će ko da kaže, to nas ne zanima! Ne obaziremo se na seoske priče, znamo da smo već godinama u centru pažnje i da se i dalje mnogi čude kako živimo. Ali to je naša stvar. Ja sam u kući opozicija, a žene su vlast - rekao je Radiša za emisiju „Nećete vjerovati“, koja će se emitovati u subotu na Prvoj televiziji.

trudnica1-640x376


Ipak, prema Radišinom priznanju, pravi junak ove priče je njegova prva žena Stojanka. Saznavši da je Ana trudna sa njenim suprugom, hrabro je stala u odbranu nerođenog djeteta i prihvatila u kući čak i tadašnju suparnicu, koju su roditelji izbacili iz kuće.

 

Njegove supruge uz osmjeh ovako komentarišu da li je moguće dijeliti supruga sa još jednom ženom:


- Sve je moguće. Nema ljubomore. A nas dvije se lijepo slažemo.


Radiša ima jednu želju

dacic-13


Zbog svađe sa popom, Radišino šestoro djece nije kršteno, ali namjerava uskoro da ih krsti sve zajedno i da napravi opštenarodno veselje, a ima i jednu želju.


- Svi su mi nudili partijske knjižice, ali ja sam u duši socijalista. Ništa mi ne treba od njih, ali, eto, volio bih da na krštenje dođe šef SPS Ivica Dačić, i da zapjeva, bez njega nema ništa - kaže Radiša.

 

Ne propustite