PAMET ĆE VAM STATI: Ovo je raskošna palata OD 700.000€ KOJU JE EMINA DOBILA OD BIVŠEG MUŽA, jedan detalj će vas opčiniti! (FOTO)

Show
PAMET ĆE VAM STATI: Ovo je raskošna palata OD 700.000€ KOJU JE EMINA DOBILA OD BIVŠEG MUŽA, jedan detalj će vas opčiniti! (FOTO)
.

Pjevačica Emina Jahović krajem marta je najavila kako će se preseliti iz kuće koju joj je poslije razvoda ostavio Mustafa Sandal, a čija je vrijednost nevjerovatnih 700.000 eura.

"Samo da vam javim da se selim u svoj novi dom. Još uvijek sam u tranzitu, ali je svakako učinjen prvi korak", rekla je Emina Jahović i pokazala kako trenutno uživa u prelijepom pogledu na more.

4

Njen novi dom sada se nalazi blizu Mustafe;

1

"Tačno je da ću živjeti u dijelu grada koji je blizu onog gdje je sada Mustafa, ali to nije zbog moje želje da živim pored njega već se jednostavno radi o rejonu u kome se mi krećemo. Mustafu mogu da vidim kad god hoću, to nije nikakav problem", rekla je svojevremeno pjevačica.

2

Emina je tada otkrila i razlog zašto je odlučila da se preseli iz veleljepne vile sa sinovima Jamanom i Javuzom.

"Prethodna kuća je prelijep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živjeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu. Nova kuća je kompaktnija, skladnija, iako nije mnogo manja od stare", zaključila je Emina.

Ne propustite