Satanisti digli Balkan na noge, a dobili PREMALU KAZNU! Bračni par zbog tajnog rituala krvnički ubio psa I DOBILI 16 MJESECI ZATVORA!

Region
Satanisti digli Balkan na noge, a dobili PREMALU KAZNU! Bračni par zbog tajnog rituala krvnički ubio psa I DOBILI 16 MJESECI ZATVORA!
Marko Đurđević iz Obrenovca i Katarina Popović iz Zemuna osuđeni su u Osnovnom sudu u Obrenovcu

Marko Đurđević iz Obrenovca i Katarina Popović iz Zemuna osuđeni su u Osnovnom sudu u Obrenovcu na zatvorske kazne jer su u decembru prošle godine zaklali psa i sve to snimili kamerom i preko društvene mreže Fejsbuk uživo prenijeli ritual klanja nesretne životinje. Sud je Marka Đurđevića tako osudio na devet mjeseci zatvora, a Katarinu Popović iz Zemuna na sedam mjeseci. Poslije izricanja presude Katarina i Marko upućeni su na izdržavanje zatvorske kazne.

Na ovu presudu obje strane imaju pravo žalbe, a odbrana će tražiti da im se ta ukupna kazna smanji na 12 mjeseci zatvora, i zbog dobrog vladanja. U odsluženje kazne ući će i period koji su oni već proveli u pritvoru.

Podsjetimo, Katarina P. (34) I Marko Đ. (21) su krajem prošle godine snimali i preko Fejsbuk grupe prenosili užasan ritual klanja psa, a oni su u pritvoru skoro četiri mjeseca.

Na snimku koji je zgrozio javnost vidi se mladić koji kolje psa lutalicu ponavljajući rijeći “kefo zote”, dok je djevojka koja je sve snimala davala uputstva. Inače, sumnja se da su mladić i djevojka pripadnici zloglasne sekte “Crna ruža”. Počinioci su vrlo brzo i uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo ubijanja i zlostavljanja životinja, a tada im je određen pritvor od 30 dana, koji je potom produžavan.


 

Ne propustite