PRIHVATITE SVOJE TIJELO: Ovi znakovi govore da niste iskompleksirana osoba

Moda i ljepota
PRIHVATITE SVOJE TIJELO: Ovi znakovi govore da niste iskompleksirana osoba
Živimo u takvom svijetu da su nam uzori manekenke i slavne ličnosti koje imaju jedva 50 kg.

Živimo u takvom svijetu da su nam uzori manekenke i slavne ličnosti koje imaju jedva 50 kg. Ipak, kako starimo naučimo poštovati i voljeti svoje tijelo.

Ovo je lista znakova da ste ponosni na svoje tijelo, te da ne marite za koji kilogram viška ili "šlaufčić" na trbuhu.

1. Ne zamarate se brojkom koju pokazuje vaga. Znate da jedete zdravo, osjećate se sjajno i samo vam je to važno.

2. Ne skrivate tijelo. Nekada ste vezali košulju oko struka kako biste sakrili guzu i trbuh, a sada ponosno pokazujete tijelo jer ste ponosni na obline.

3. Udovoljavate svojim potrebama. Tijelu dajete ono što mu je potrebno, a ponekad su to dvije-tri kriške torte uz nekoliko kuglica sladoleda.

4. Ne obazirete se na negativne komentare o svom tijelu. Ako netko ima problem s vašim tijelom, onda je to njihov problem, a vi se time ne zamarate i ignorirate zlonamjerne 'kritike'.

5. Prolazite pored ogledala i udijelite si kompliment. Koji komad, riječi su s kojima se počastite kada pogledate svoj odraz u ogledalu.

6. Ne zamarate se veličinama odjeće. Birate ono što vam najbolje stoji, a broj tj. veličinu ignorirate jer znate da one nisu pouzdane.

7. Volite vježbati, ali ne radite to da biste promijenili tijelo. Vježbate jer se zbog toga dobro osjećate i jer to doprinosi vašem zdravlju. 

8. Ne slušate savjete o tome koja odjeća odgovara vašem tipu figure. Tko kaže da ne možete nositi vodoravne pruge jer one proširuju?

9. Vodite ljubav s upaljenim svjetlom. Ne gasite svijetla jer se nemate čega sramiti, zašto biste skrivati svoje tijelo?

10. Ne uspoređujete se s drugim ženama. Sve su žene različite i svaka posebna na svoj način i zato ne uspoređujete svoje s tijelima drugih žena.

Ne propustite