STRAŠNO I UZNEMIRUJUĆE! Mlada koja ima samo osam godina preminula nakon prve bračne noći!

Svijet
STRAŠNO I UZNEMIRUJUĆE! Mlada koja ima samo osam godina preminula nakon prve bračne noći!
Ova nesretna djevojčica iz vijesti je ugovorenim brakom morala se udati za pet puta straijeg muškarca od sebe

Vjenčanje bi u životu svake žene trebalo da bude najposebniji događaj u životu, ali naravno kada su zrele i punoljetne žene u pitanju, jer postoje neke države i kulture gdje je sasvim normalno da djevojčica koja ima manje od deset godina ulazi u brak sa mnogo starijim muškracem. S toga je u svijetu odijeknula vijest da je u Jemenu djevojčica, koja ima samo osam godina preminula nakon prve bračne noći.

U Jemenu, po njihovoj tradiciji, dobna granica kod vjenčanja ne postoji, a prema tamošnjoj tradiciji ovakve mladenke, kao ova nesretna, preminula djevojčica ulaze u brak sa starijim muškarcem na osnovu ugovorenog braka.

 

djevojcica-iz-jemena

Ova nesretna djevojčica iz vijesti je ugovorenim brakom morala se udati za pet puta straijeg muškarca od sebe, a preminula je nakon prve bračne noći , a kako navode mediji razlog za smrt je bilo veliko unutrašnje krvarenje.

 

Faktički, po mišljenju mnogih ljudi širom svijeta, djevojčica je preminula od posljedica zlostavljanja, dok će njen muž, a u stvari monstrum ostati totalno nekažnjen jer to što je on napravio u Jemenu nije nelegalno i sve je dio njihove tradicije.

 

 

 

Ne propustite