DIVNA DNK RODILA SINA, A SAD SU OTIŠLI U NJENU KUĆU GDJE ŽIVI: Evo u kakvom su je STANJU ZATEKLI, a onda je otkrila gdje je Marko!

Show
DIVNA DNK RODILA SINA, A SAD SU OTIŠLI U NJENU KUĆU GDJE ŽIVI: Evo u kakvom su je STANJU ZATEKLI, a onda je otkrila gdje je Marko!
.

Nekadašnja učesnica "Zadruge" Divna DNK Milanović prošle sedmice na svijet je donijela dječaka Ivicu, a ovog petka u njihov dom vraća se i kćerkica.

2

Foto: Kurir.rs

Iako živi u siromaštvu, Divna kaže da je zadovoljna. Osim što se njena porodica uvećala, rekla je da je sretna i jer je saznala da će im kćerka Kristina (3) konačno, poslije skoro dvije godine, biti vraćena i to na Veliki petak. Djevojčica više neće biti u hraniteljskoj porodici, gdje boravi otkako su Divna i Marko bili u „Zadruzi“, piše "Kurir".

divna

- Prirodno sam se porodila, ali sam bila devet dana u bolnici zbog bebe. Porodila sam se prevremeno, u osmom mesecu, pa je beba bila u inkubatoru. Rodio se sa 2.340 grama. Sad ga dojim i lijepo jede. Marko je sređivao sobu i farbao dok smo bili u bolnici - priča Divna zadovoljno i dodaje da je uzbuđena što će konačno kćerku dobiti nazad.

- Kristina me grli i ljubi kad me vidi, jedva čekam da nam dođe kući - naglašava Milanovićeva, kojoj oko bebe pomaže majka Milijada Savić.

Ona kaže da je uvijek tu za kćerku, ali da finansijski ne može da pomogne.

- Živim od socijalne pomoći, primam 12.500 dinara mjesečno. Dijabetičar sam, jedva imam za lijekove, nemam odakle da im pomognem. Ja sam isto sirotinja - kaže ona i dodaje:

3

Foto: Kurir.rs

Nekadašnja učesnica „Zadruge“ i emisije „DNK“ kaže da će se ona i Marko možda konačno i vjenčati kad budu krstili sina.

- Još živimo u vanbračnoj zajednici. Možda se na ljeto i vjenčamo, kad budemo krstili Ivicu. Marko još ne smije da uzima bebu u ruke, ali ima vremena. Super se slažemo, on noću ponekad ustaje kad ja baš ne mogu - kaže Divna, a njena majka dodaje da ona ujutru uzme bebu da se oni malo naspavaju.

- Sad sam ispekla hljeb i nešto spremila da imamo šta da jedemo - završava Milijada.

Na kući, koja nije mala, ali djeluje skromno, nalaze se rešetke na svakom prozoru. U dvorištu je zasađeno povrće, a Divna tvrdi da na selu može pristojno da se živi jer ima hrane.

marko-i-divna

- Nema lopova, kuća je zidana po austrijskom projektu, moja svekrva je tako htjela. Kuća nije baš sređena, ali to će Vesna kad dođe u junu - navodi ona i dodaje da njena svekrva u Austriji radi pet poslova, od toga dva na crno.

U trenutku kada su novinari došli, Marko nije bio u kući, a Divna je otkrila kako je otišao u polje da radi da bi imali od čega da žive.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Ne propustite