Čuo sam kako netko viče 'ubij ga, i iskočio iz sobe: Upali mu u kuću i pretukli mu sina zbog djevojke

Aktuelno
Čuo sam kako netko viče 'ubij ga, i iskočio iz sobe: Upali mu u kuću i pretukli mu sina zbog djevojke
.

"Iskočio sam iz sobe i vidio sina Filipa kako leži između kreveta i ormara dok ga cipelare trojica nepoznatih ljudi. Jedan je imao palicu koja je bila slomljena jer je moj sin blokirao udarac u glavu", ispričao je Mladen Posavac, čijeg su sina pretukla trojica nasilnika koja su mu upala u kuću.

Porodica Posavac u mjestu Suhaja kraj Čazme proživjela je pravu dramu u noći na subotu, kada su im u kuću upala trojica maskiranih napadača (20), (24), (31).

Prvo su oštetili njihov golf koji je bio parkiran u dvorištu, a potom su razbili prozor na vratima i ušli u kuću.

"Čuo sam kako netko viče 'ubij ga, ubij ga' i iskočio iz sobe. Odmah sam priskočio u pomoć sinu i počeo se mlatiti s najstarijim napadačem (31), sin se uhvatio u koštac s 24-godišnjim napadačem, dok je najmlađi od njih (20) odmah pobjegao", kaže za portal "24sata.hr", Mladen, glava porodice Posavac, koji se prisjetio drame.

Uz njega je bio i sin Filip.

"Čuo sam kako netko provaljuje vrata, izašao iz sobe i vidio trojicu s kapuljačama i navučenim maramama preko lica", priča Filip, koji se nakon toga povukao u sobu, ali se spotakao. To je bio znak napadačima da ga svim silama počnu tući.

"Tukli su me nogama i rukama, jedan me nastavio mlatiti polovicom palice. Sreća da je tata dotrčao i zgrabio jednog od njih", rekao je Filip pomenutom portalu.

Mladen je uspio da zadrži najstarijeg od trojice napadača, ostala dvojica sjela su u automobil koji je bio parkiran nešto niže u ulici i nekoliko su se puta provezli ispred kuće očekujući da im se pridruži najstariji.

Ali nisu računali da će glava porodice Mladen uspjeti da izađe kao pobjednik.

Ubrzo je stigla i policija iz obližnje Čazme, jer ih je supruga odmah zvala čim je čula buku.

Mladen govori kako se, nakon batina koje mu je dao, najstariji napadač "raspričao" i rekao da su došli da se osvete Filipu jer on sada hoda s djevojkom s kojom je on prije godinu dana raskinuo, ali nije mogao da preboli bivšu ljubav.

Kada je došla policija, nasilnik se opirao i pokušao da udari policajca, ali su ga savladali i krenuli u potragu za ostalom dvojicom koje su brzo pronašli.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja sva trojica su puštena uz mjere zabrane prilaska porodici Posavac.

Ne propustite